Τα “Νέα της Μεγαλόπολης” γιορτάζουν τα 70 χρόνια από την έκδοσή τους

Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2020 09:58

70 χρόνια συμπληρώνει η εφημερίδα “Νέα της Μεγαλόπολης” και ο εκδότης της Κώστας Φίλανδρος θέλησε να ευχαριστήσει με ένα μικρό κείμενο τους συνεργάτες της εφημερίδας και κυρίως τους αναγνώστες της.

Δείτε το σχετικό κείμενοΜε το παρόν φύλλο η εφημερίδα μας εισήλθε στο 70ό έτος έκδοσης. Ταυτόχρονα συμπληρώθηκαν 26 χρόνια από όταν αναλάβαμε την ευθύνη της έκδοσης.

Από τις 20 Ιουνίου 1951, όταν ο αείμνηστος Άγγελος Ηλιόπουλος κυκλοφόρησε το 1ο φύλλο, μέχρι σήμερα, η εφημερίδα πορεύτηκε με ήθος και συνέπεια, με βλέμμα κριτικό αλλά και αντικειμενικό, μακριά από σκοπιμότητες και ακρότητες. Με εποικοδομητική κριτική, κατέθετε προτάσεις και πρότεινε λύσεις για τα μεγάλα προβλήματα, ιεραρχώντας πρωτίστως το συμφέρον του τόπου, κατέστη δε αναπόσπαστο κομμάτι της πορείας-εξέλιξης του Λεκανοπεδίου Μεγαλόπολης στο χωρo-χρόνο. Η καταξίωσή της στο αναγνωστικό κοινό είναι η καλύτερη απόδειξη για τη θετική συμβολή της.

Ευχαριστούμε θερμά τους αρθρογράφους μας, τους συνεργάτες, τους ανταποκριτές, τους διαφημιζόμενους και τους χιλιάδες συνδρομητές μας που μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια και συνδιαμορφώνουν την εφημερίδα μας.

Όπως έχουμε ξαναγράψει, η εφημερίδα είμαστε όλοι εμείς. Τα «Νέα της Μεγαλοπόλεως» είναι η δική μας εφημερίδα.

Στους σημερινούς δύσκολους καιρούς που περνάει η χώρα μας, με όπλο τα κεκτημένα, με πίστη στις δυνάμεις μας και παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η έντυπη δημοσιογραφία, συνεχίζουμε, βάζοντας πάνω απ’ όλα τον σεβασμό στους αναγνώστες μας.

Κωνσταντίνος Ηλ. Φίλανδρος

TNM_1006_001_CMYK (1)