Τα συγχαρητήρια Τζιούμη για Δρομείς και ΑΕΚ

Τρίτη, 14 Μαΐου 2019 13:12

Στον πρώτο τελικό της Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ απέναντι στον Πολύβιο, οι Δρομείς νίκησαν με 64-51 και πήραν το πρωτάθλημα! Οι Δρομείς πανηγύρισαν όχι μόνο το πρωτάθλημα, αλλά και την άνοδο στη Γ’ Εθνική του μπάσκετ!ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Σε ανακοίνωσή του, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Τζιούμης αναφέρει: “Συγχαίρω θερμά την ομάδα καλαθοσφαίρισης ανδρών των Δρομέων Τρίπολης, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και την άνοδο της στην Γ΄Εθνική.Πρόκειται για μια σημαντική επιτυχία,τόσο για τους Δρομείς όσο και για το αρκαδικό μπάσκετ ,η οποία αποτελεί την δίκαιη επιβράβευση της προσπάθειας που κατέβαλαν όλη τη χρονιά οι αθλητές ,οι προπονητές και η διοίκηση του συλλόγου.Εύχομαι από καρδιάς ,η ομάδα να συνεχίσει να προάγει και να διδάσκει στους νέους μας το αθλητικό ιδεώδες και το ευ αγωνίζεσθαι. Υγεία ,Δύναμη για την συνέχεια και ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον.

Η παράταξη ΤΡΙΠΟΛΗ ΑΥΡΙΟ θα είναι πάντα στο πλευρό των ΔΡΟΜΕΩΝ καθώς και όλων των ομάδων της πόλης μας.”

Επίσης, με άλλη ανακοίνωση αναφέρεατι στην άνοδο της ΑΕΚ Τρίπολης στη Γ’ Εθνική ποδοσφαίρου … “Τα θερμά μου συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, στους προπονητές και στην διοίκηση της ομάδας ποδοσφαίρου της ΑΕΚ Τρίπολης για την άνοδο της στη Γ’Εθνική κατηγορία, τιμώντας με αυτό το τρόπο τη πόλη μας και αποδεικνυοντας πως ο αθλητισμός στην περιοχή μας διαθέτει δυναμική, επιτυχημένο παρόν και ελπιδοφόρο μέλλον. Τίποτα στον αθλητισμό δεν είναι τυχαίο και ο χρόνος με τη σωστή προετοιμασία αποδίδουν πάντοτε καρπούς. Εύχομαι η άνοδος στη Γ’Εθνική να αποτελέσει την απαρχή για νέες επιτυχίες!!!!!! Η παράταξη ΤΡΙΠΟΛΗ ΑΥΡΙΟ θα είναι δίπλα σας σε ότι χρειαστείτε.”