Τα θέματα που ανέδειξαν οι παρατάξεις της μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο (vid)

Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2018 19:40

Θέματα που αφορούν την ΚΕΔΗΤ, την κανονιστική του Λεβιδίου, το Βοσυνιώτειο και την επέκταση του σχεδίου πόλης στο συνοικισμό Κολοκοτρώνη ανέδειξαν οι παρατάξεις της μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε τον Γιάννη Σμυρνιώτη να μιλά για τα μικρά ποσοστά αποδοτικότητας της δημοτικής αρχής, αλλά και να προτείνει μία ειδική επιτροπή για την ΚΕΔΗΤ.Ο Κώστας Τζιούμης έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για το μέλλον της ΚΕΔΗΤ και των εργαζομένων και επίσης είπε ότι τη μέρα που ήρθε η Τίμια Ζώνη στην Τρίπολη και υπήρχε πολύς κόσμος γίναμε ρεζίλι γιατί δεν είχε φωτισμό η κεντρική πλατεία.

Ο Νίκος Τσιαμούλος μίλησε τόσο για την ΚΕΔΗΤ, όσο και για το Βοσυνιώτειο και τα προβλήματά του και ζήτησε εξηγήσεις για τις καθυστερήσεις αναφορικά με την κανονιστική για το Λεβίδι και την επέκταση του σχεδίου πόλης στο συνοικισμό Κολοκοτρώνη.

Ο Δημήτρης Νικολάου μίλησε για τα προβλήματα που προκύπτουν από τη στιγμή που υπάρχουν επιχειρήσεις και όχι δημοτικές υπηρεσίες στο δήμο.

Τέλος, ο Δημήτρης Βόσνος μίλησε για τη διαγραφή του, ενώ αναφέρθηκε και στο ζήτημα της ΚΕΔΗΤ, ενώ το λόγο πήρε και η Μαρία Εικοσιδέκα.