Τα χαρτιά του για τις εκλογές άνοιξε ο Κώστας Τζιούμης (ήχος)

Τετάρτη, 12 Μαρτίου 2014 07:15

Στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης και στην εκπομπή «Επί της ουσίας» μίλησε σήμερα το πρωί, ο υποψήφιος δήμαρχος Τρίπολης, Κώστας Τζιούμης, αποκαλύπτοντας τις προθέσεις του για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαϊου και απαντώντας σε ερωτήματα που του έθεσαν οι συνάδελφοι Δημήτρης Μανιατάκος και Μηνάς Αρτόπουλος.Στο ερώτημα σε ποιο χώρο τοποθετεί το συνδυασμό του, ο κ. Τζιούμης απάντησε ότι δεν ισχύουν πλέον οι χώροι με την παραδοσιακή τους μορφή και απευθύνει καλεσμα σε όλους όσους επιθυμούν να προσφέρουν ανιδιοτελώς καθώς, όπως τόνισε, το ψηφοδέλτιό του είναι πολυσυλλεκτικό και αποτελεί έναν διαφορετικό δρόμο απ’ αυτά που ακούγονται. Όσον αφορά το στίγμα του συνδυασμού του, είπε ότι έχει απευθύνει κάλεσμα σε ανθρώπους ανεξαρτήτων ιδεολογικών και πολιτικών τοποθετήσεων, από το χώρο της κεντροαριστεράς, της κεντροδεξιοάς και της αριστεράς, ενώ προσεχώς θα υπάρξει λεπτομερής ενημέρωση, με την ανακοίνωση κάποιων ονομάτων που θα στελεχώσουν το συνδυασμό.

Για τη συνεργασία του με το Δημήτρη Παυλή, σημείωσε ότι είναι ανοιχτός για συνεργασία με όλους, αρκεί να μην υπάρχουν προαπαιτούμενα και προϋποθέσεις. Υπογράμμισε ότι έχει προχωρήσει, σε σημαντικό βαθμό, η διαμόρφωση ψηφοδελτίου και έχει δημιουργηθεί ομάδα που φτιάχνει το πρόγραμμα, χωρίς να αποκλείονται συζητήσεις και συνεργασίες με άλλους συνδυασμούς.

Χαρακτηρίζοντας το έργο του νυν δημάρχου, Γιάννη Σμυρνιώτη, τα τελευταία 3,5 χρόνια, είπε ότι είναι πολύ μικρό, καθώς υποστήριξε ότι μπορούσαν να είχαν γίνει πολλλά περισσότερα πράγματα και κάποια άλλα (π.χ. σκουπίδια) αντιμετωπίστηκαν λάθος. Παράλληλα, συνεχάρη το δήμαρχο για το έργο της πεζοδρόμησης, ανέφερε όμως ότι ήταν έτοιμο έργο και, κλείνοντας, είπε ότι το διακύβευμα των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών είναι τί ιδέες υπάρχουν για το δήμο Τρίπολης, την επόμενη πενταετία.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη Τζιούμη στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης: