Τάσος Κακλαμάνος: Το πετρέλαιο είναι η πιο ολοκληρωμένη λύση θέρμανσης (video)

Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020 14:56

Για την κατάσταση που επικρατεί στην προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης μίλησε στην κάμερα του Δημοτικού Ραδιοφώνου Τρίπολης, ο εκπρόσωπος των βενζινοπωλών Αρκαδίας, κ. Αναστάσιος Κακλαμάνος.

Ο κ. Κακλαμάνος αναφέρθηκε στις τιμές του πετρελαίου, λέγοντας ότι παραμένουν χαμηλές, όπως έκλεισαν και την προηγούμενη περίοδο.Όλη αυτή η κατάσταση, όπως είπε, βοηθάει τους μικρομεσαίους καταναλωτές, οι οποίοι ταλανίζονται από αυτή την οικονομική κατάσταση. Η πρώτη εικόνα δείχνει ότι ο κόσμος αντιμετωπίζει θετικά τις χαμηλές τιμές του πετρελαίου, κάνοντας τις πρώτες τους παραγγελίες.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: “Η συμβουλή μας είναι να μην πιέζονται οι καταναλωτές προκειμένου να κάνουν μεγάλες παραγγελίες. Με λίγα λεφτά μπορούν να βάλουν πετρέλαιο και εμείς θα πάμε περισσότερες φορές μέσα στο χρόνο. Μπορούμε να διευκολύνουμε οικονομικά τον κόσμο“.

Όσον αφορά τους τρόπους θέρμανσης, ο κ Κακλαμάνος ανάφερε ότι, η πιο σωστή λύση θέρμανσης είναι το πετρέλαιο γιατί ζεσταίνει  το σπίτι συνολικά.

Και πρόσθεσε:

Δυστυχώς παραπλάνησαν τον κόσμο με άλλους τρόπους θέρμανσης, οι οποίοι ζέσταιναν μόνο το καθιστικό ή την κρεβατοκάμαρα.

Η Αρκαδία είναι ένας ορεινός νομός που με εξαίρεση την παραθαλάσσια Κυνουρία θα έπρεπε να είναι στον πρώτο τομέα της επιστροφής χρημάτων ενώ την έχουν στο δεύτερο. Παρά τις προσπάθειες που έχουν γίνει κατά καιρούς, ακόμα και από τους Βουλευτές του νομού, δεν έχει αλλάξει η κατηγορία.

Αν παρακολουθήσετε τις θερμοκρασίες πανελλαδικά, η Αρκαδία φιγουράρει στις πρώτες θέσεις των χαμηλών θερμοκρασιών μαζί με τη Φλώρινα και την Αλεξανδρούπολη“.