Τατούλης: «Άκρα του Τάφου σιωπή στην «ελεύθερη» ελληνική δημοσιογραφία»

Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020 17:30

Ο επικεφαλής της «Νέας Πελοποννήσου», Πέτρος Τατούλης, σχολίασε τη μη αναφορά κορυφαίων σάιτ στα όσα συμβαίνουν στη Θεσσαλονίκη κάνοντας λόγο για «συνωμότες της σιωπής και εραστές της μητσοτακικής αδράνειας».

Το μήνυμά του στο facebook:Άκρα του Τάφου σιωπή στην «ελεύθερη» ελληνική δημοσιογραφία των κορυφαίων σάιτ με τα εκατομμύρια κλικ. Ούτε ένας τίτλος για τις εκατόμβες νεκρών ούτε μια φωτογραφία από τα μακάβρια σκηνικά της Θεσσαλονίκης , την ώρα που “κραυγάζουν” οι τίτλοι για τις εκατόμβες νεκρών στην Ευρώπη!

Συνωμότες της σιωπής και  εραστές της μητσοτακικής αδράνειας, γνωστοί από χρονια για το ρόλο τους στην κατάντια της χώρας ….μάλιστα μαθαίνω ότι ο ίδιος ο πρωθυπουργός επικοινώνησε προσωπικά με τους εκδότες και καναλάρχες για να τους επισημάνει το ρόλο τους … Ή μάλλον να τους τον υπαγορεύσει. Η ιστορία αυτής της χώρας όμως έχει αποδείξει ότι η ομερτά σύντομα σπάει, όταν οι συμφωνίες και οι δουλίτσες κάπου στραβώνουν.

Κι αυτή η ώρα πλησιάζει με ταχύ τον ρυθμό και με τους πολίτες παρατημένους στο δύσκολο δρόμο της χώρας που ζει στην απειλή του κινδύνου της δημόσιας υγειας, των εθνικών απωλειών που φαίνονται στον ορίζοντα των τουρκικών κεκτημένων και της συντελεσθείσας ήδη οικονομικής κατάρρευσης.