Τατούλης: “Για όσα συμβαίνουν στην Πελοπόννησο την ευθύνη την έχει ο κ. Μητσοτάκης” (vid)

Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2022 15:44

Τα λάθη πολιτικής από την Κυβέρνηση διαδέχεται το ένα το άλλο

Μεγάλο πρόβλημα τα δημόσια οικονομικάΟ πολίτης βιώνει συνθήκες αισχροκέρδειας

Δεν κληθήκαμε στο Αναπτυξιακό συνέδριο της Καλαμάτας, όταν εμείς είχαμε κάνει ένα δημοκρατικό και εποικοδομητικό συνέδριο στην Τρίπολη.

12.500 ευρώ θα στοιχίσει ένα γεύμα προς τιμήν του κ. Μητσοτάκη στο αναπτυξιακό συνέδριο, το οποίο προσφέρει η Περιφέρεια. Χρήματα που προκαλούν τους πολίτες που πασχίζουν να τα βγάλουν πέρα -Να πάρουν θέση οι συνεργάτες του Πρωθυπουργού

Η επιλογή του σημερινού περιφερειάρχη έγινε με έναν τρόπο πολιτικά ανέντιμο

Εμείς δώσαμε αίγλη στον θεσμό της Περιφέρειας Πελοποννήσου και σήμερα βιώνει μία μοναξιά και μία εχθρότητα.

Τα μόνα χρήματα που διαχειρίζεται η περιφερειακή αρχή είναι όσα εμείς είχαμε εξασφαλίσει σε δύσκολες εποχές και σε εποχές μνημονίων

Αδιαφανής ο τρόπος διαχείρισης των θεμάτων της Περιφέρειας

Οι αδόκητες επιθέσεις σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο από τον περιφερειάρχη έχουν συμβάλει στο να δημιουργηθεί ένα μεγάλο έλλειμμα στο προφίλ της περιφέρειάς μας.

Η κα. Αλειφέρη ανταμείφθηκε με τη θέση του Διοικητή στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας για τις υπηρεσίες της στο θέμα του κοριού.

Έχουμε γίνει viral με τα καθημερινά ταξίδια του κ. Περιφερειάρχη και αντιπεριφερειάρχων, αν και σε αυτούς έχει απαγορεύσει να λένε ακόμα και το όνομά τους.

Δεν πιστεύει ο νυν περιφερειάρχης στο θεσμό της Περιφέρειας. Το να είσαι δήμαρχος δεν σημαίνει ότι θα είσαι επιτυχημένος και σε έναν άλλο θεσμό, όταν μάλιστα τον πολεμάς

Σταμάτησαν δικά μας έργα, πήραν τα χρήματά τους και τα βάζουν αλλού για να οικειοπηθούν τη δική μας προσπάθεια.

Τώρα έρχεται η Κυβέρνηση να μιλήσει για μικροδορυφόρους, όταν εμάς μας λοιδόρησαν και μας κορόιδεψαν.

Υπάρχει αδιαφάνει στον τρόπο διαχείρισης των δημοσίων έργων, μόνο απευθείας αναθέσεις γίνονται.

Προκλήθηκα στο Περιφερειακό Συμβούλιο σε άσχετο θέμα και αν και δεν ήθελα να χρησιμοποιήσω την συγκεκριμένη αναφορά το έπραξα και το είπα ξεκάθαρα ότι ο γιος του κ. Περιφερειάρχη έχει κάνει εταιρεία, πριν λίγο καιρό , με εργολάβο που παίρνει απευθείας αναθέσεις από την Περιφέρεια (ο κ. Τατούλης επέδειξε και το καταστατικό της εταιρείας).

Το έργο ΣΔΙΤ των απορριμμάτων δεν έχει καμία σχέση με τον αρχικό σχεδιασμό.

Ο ΦοΔΣΑ δεν κάνει καμία προσπάθεια για ενίσχυση της ανακύκλωσης

Είναι ντροπή να συνεχίζονται να καίγονται χωματερές

Οι εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση από πλευράς περιφέρειας ήταν μία οικτρή αποτυχία και χάθηκε μία ευκαιρία μεγάλη για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ως παράταξη είμαστε και θα είμαστε παρόντες γιατί αυτό οφείλουμε να κάνουμε ως ανταπόδοση στην αγάπη και στην εμπιστοσύνη των πολιτών, τους οποίους δεν “πουλάμε” ποτέ. Δεν μας ενδιαφέρουν οι διαπραγματεύσεις κάτω από το τραπέζι. Εμείς θέλουμε ένα μέτωπο για υποστήριξη της Δημοκρατίας και του θεσμού.

Η παρέα που κυβερνάει τον τόπο έχει αποδομήσει το θεσμό και το Σύνταγμα.

Δεν υπήρξε κανένα πρόγραμμα από την περιφερειακή αρχή, παρά μόνο τους πήρε από το χέρι ο κ. Μητσοτάκης

Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα στην πολιτική από την αχαριστία

Ο κ. Περιφερειάρχης έκλεισε την Πελοπόννησος ΑΕ και έκανε ένα δικό του μαγαζάκι και μάλιστα πολύ κακό βάζοντας όλη την παρέα του από την Καλαμάτα.

Μισεί τους Δημάρχους και για το λόγο αυτό έκλεισε την Πελοπόννησος ΑΕ στην οποία είχαν το 50%

Η Εθνική Αρχή Διαφάνειας δεν ξέρω πόσο είναι ανεξάρτητη όταν ο Πρόεδρός της και Διευθύνων Σύμβουλος φωτογραφίζονται με τον Περιφερειάρχη.

Ετοιμάζουμε την “μαύρη βίβλο” τους και θα προσφύγουμε στη Δικαιοσύνη όταν εμείς το επιλέξουμε.

Δεν με ενδιαφέρει ποιος θα είναι υποψήφιος και πως αντιδράσει η παρέα του κ. Μητσοτάκη. Θεωρώ πως δεν έχει άλλη δυνατότητα, θα παίξει τα ρέστα του , αλλά το βρώμικο 2019 δεν επαναλαμβάνεται, δεν μπορείς να κοροϊδέψεις τους πολίτες δύο φορές.

Άκρως επικίνδυνη η αναφορά του κ. Μητσοτάκη σχετικά με τη μη σύγκλιση του Συμβουλίου πολιτικών αρχηγών σχετικά με την εξωτερική πολιτική.

Τα παραπάνω είναι μερικές σταχυολογημένες αναφορές από όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη τύπου του τέως Περιφερειάρχη και επικεφαλής της παράταξης “Νέα Πελοπόννησος” Πέτρου Τατούλη, την οποία παραχώρησε την Τετάρτη 15 Ιουνίου, από την Τρίπολη. Χαρακτηριστικό ήταν πως δεν ανέφερε το όνομα του Περιφερειάρχη ούτε μία φορά, ούτε στην εισήγησή του, ούτε στις ερωτήσεις που δέχθηκε από τους δημοσιογράφους.

Δείτε αναλυτικά τη συνέντευξή του στο βίντεο.