Τατούλης κατά Σπίρτζη με αφορμή την παράδοση της συνδετήριας οδού Μεγαλόπολης (vid)

Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2016 19:31

Επίθεση κατά του Υπουργού Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη εξαπέλυσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης με αφορμή την παράδοση στην κυκλοφορία της συνδετήριας οδού της Μεγαλόπολης.

Ο κ.Τατούλης έκανε λόγο για αλαζονικές συμπεριφορές, για λαϊκισμό και για ανθρώπους που ξεχνούν το παρελθόν τους και μεταλλάσσονται.Σημείωσε ακόμα πως όσον αφορά την μελέτη Τρίπολη-Βυτίνα-Αρχαία Ολυμπία για την οποία μίλησε ο Υπουργός Υποδομών οι μελέτες έχουν σταλεί στις τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας.

Επιπλέον ανέφερε πως θα πρέπει ο Υπουργός πού θα βρεθούν τα χρήματα, και πώς θα εξασφαλιστούν και αυτό περίμεναν από τον Υπουργό. Όπως χαρακτηριστικά είπε “όλα τα υπόλοιπα δείχνουν την ποιότητα των ανθρώπων”.

Για την πρόσβαση προς τα Περιβόλια ο Περιφερειάρχης επεσήμανε τον αγώνα που έχει γίνει από πλευράς Περιφέρειας για να ξεπεραστούν τα προβλήματα με την αρχαιολογία και δήλωσε πως ο υπουργός προσπαθεί να δίνει λόγους ύπαρξης της παρέας του…

Για την χρονική καθυστέρηση του Υπουργού και την έναρξη της εκδήλωσης μετά από μία ώρα από την ορισθείσα δήλωσε πως “το πρόβλημα δεν ήταν η καθυστέρηση αλλά ο τρόπος μίας αλαζονικής εισόδου στο χώρο, εκεί που περίμενε τόσος κόσμος κάνοντας μάλιστα και παρατήρηση για την αίσθηση του χρόνου που έχουμε”.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του κ.Τατούλη στο βίντεο.