Τατούλης: «Η Πελ/σος στην ηγετική δύναμη ανάπτυξης της χώρας στη Νέα Ευρώπη, με επίκεντρο τον άνθρωπο»

Παρασκευή, 23 Μαΐου 2014 20:23

«Η εφαρμογή ριζοσπαστικών πολιτικών  θα φέρει την έξοδο από την κρίση»
 του Δημήτρη Γιατράκου

«Ο κλέφτης και ο ψεύτης το πρώτο χρόνο χαίρονται» λέει ο σοφός λαός  τονίζει ο περιφερειάρχης  Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης , όσον αφορά στο έργο διαχείρισης των απορριμμάτων στην Πελοπόννησο σε συνέντευξή του στην ηλεκτρονική σελίδα του «ΘΑΡΡΟΥΣ», www.tharrosnews.gr».Στην περίπτωση όμως τους δημοσιεύματος αυτού (σ.σ. της Ελευθεροτυπίας)»,  συνεχίζει,  «χρειάστηκε πολύ λιγότερος χρόνος. Το έγγραφο, που εσείς αποκαλύψατε και το οποίο ξεκαθαρίζει το μύθο από την πραγματικότητα, όχι μόνο διαψεύδει όλο αυτό τον χορό του Ινδιάνου  τον οποίο στήσανε τα ΜΜΕ που λειτουργούν ως υποχείρια συμφερόντων αλλά ξεκαθαρίζει ,  ότι το σύνολο της διαδικασίας για την διεξαγωγή του διαγωνισμού μέχρι και την επικύρωση του ακολούθησε ήταν  σύννομο ,με την διεθνή πρακτική της ΕΕ.»

Για το μήνυμα των Ευρωεκλογών αναφέρει πως «διεκδικούμε μια νέα Ευρώπη με επίκεντρο τον ευρωπαίο πολίτη και τον άνθρωπο» ενώ για το β΄γύρο των περιφερειακών εκλογών επισημαίνει πως η «η  Πελοπόννησος πρέπει να αναδειχτεί στην ηγετική δύναμη ανάπτυξης της χώρας και να πρωταγωνιστήσει και στην νέα Ευρώπη. Το μήνυμα αυτό πρέπει να είναι τόσο ηχηρό ώστε να μας γεμίσει με δύναμη διαπραγμάτευσης και διεκδίκησης απέναντι σε κάθε κέντρο εξουσίας. Αυτό το μήνυμα θα είναι τέλος η συγκρότηση ενός  Ενωτικού Κοινωνικού Μετώπου, με συστρατευμένες όλες τις υγιείς δυνάμεις του τόπου, απέναντι στην μιζέρια, τον λαϊκισμό και το μηδενισμό που θέλησαν ανεπιτυχώς κάποιοι να εδραιώσουν και στην Πελοπόννησο.»

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Π. Τατούλη (ΕΔΩ)

Διαβάστε επίσης:

– Π. Τατούλης: «Όσο ισχυρότερη η ετυμηγορία των συμπολιτών μας στη “Νέα Πελοπόννησο”, τόσο πιο ισχυρή η Περιφέρεια Πελοποννήσου» (ΕΔΩ)