Τελευταία νέα 11-6-2013 (ανανεώνεται συνεχώς)

Τρίτη, 11 Ιουνίου 2013 08:25

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 11-06-2013, Upload time: 11:25 π.μ.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣΥΛΛΗΨΗ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΩΔΩΝ ΠΟΤΩΝ

Συνελήφθη, στις 10-6-2013 και πρώτες πρωινές ώρες, στην Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Τρίπολης, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Ανατολικής Πελοποννήσου και του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, ένας (1) 37χρονος αλλοδαπός υπήκοος Ουκρανίας, για παράβαση της Νομοθεσίας του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα. Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί σε Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 37χρονου, βρήκαν και κατέσχεσαν συνολικά διακόσιες τριάντα τρεις -233- φιάλες οινοπνευματωδών ποτών, διαφόρων μαρκών, για τις οποίες δεν κατείχε παραστατικά έγγραφα, καθώς όπως προέκυψε τις είχε εισάγει παράνομα στη χώρα από την Βουλγαρία. Επιπλέον, κατασχέθηκε και το ανωτέρω όχημα, ως μέσο μεταφοράς λαθραίων φιαλών οινοπνευματωδών ποτών. Οι φιάλες με τα οινοπνευματώδη ποτά, θα σταλούν στην αρμόδια Υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών, προκειμένου να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το Ελληνικό Δημόσιο.Ο 37χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης.

ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΕ.ΣΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Η 4η ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, θα πραγματοποιηθεί στις 17 Ιουνίου 2013, ημέρα Δευτέρα και ώρα 3.30μ.μ, στο «Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης», με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης: «Ασφάλεια και Πυροπροστασία – Προτεραιότητα της Περιφέρειας Πελοποννήσου».ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Κωνσταντίνα Νικολάκου.

———————————————

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗ «ΛΕΥΚΗ ΒΙΒΛΟ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ»

Η παρουσίαση της ερευνητικής μελέτης του εργαστηρίου Υπολογιστικών Συστημάτων με τίτλο: «Λευκή Βίβλος Διακυβέρνησης», θα γίνει τη Δευτέρα 17 Ιουνίου στις 12:00 μ.μ. στο αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης» του Πνευματικού κέντρου δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50). Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν ως ομιλητές: Μανώλης Κεφαλογιάννης (Βουλευτής, Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής ΝΔ), Αλέξης Μητρόπουλος (Βουλευτής, υπεύθυνος Διοικητικής Μεταρρύθμισης ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ), Λεωνίδας Γρηγοράκος (Βουλευτής, Αντιπρόεδρος της Βουλής), Νότης Μαριάς (Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ΑΝ.ΕΛ), Βασίλης Οικονόμου (Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ΔΗΜ.ΑΡ). Την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος της ΝΕΤ, Ανδριάνα Παρασκευοπούλου.

———————————————

ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Τ.Ε. ΤΡΙΠΙΟΛΗΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Την Κυριακή 16 Ιουνίου 2013 και ώρα 10.00 π.μ, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας, θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή Γενική Συνέλευση των μελών της Τ.Ε Τρίπολης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α-ΕΚΜ, με θέματα: – Θέσεις της Κεντρικής Επιτροπής για το 1ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ – Κείμενα Συμβολής – Καταστατικό.

———————————————

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΣΤΡΟΥΣ

Το Σωματείο Επαγγελματιών Άστρους «Ο Καρυτσιώτης» διοργανώνει συνάντηση, την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013 στην αίθουσα του Διοικητηρίου στο Παράλιο Άστρος και ώρα 12:00 μ.μ. προκειμένου να γίνει συζήτηση και ενημέρωση από τους αρμόδιους φορείς, σε θέματα που αφορούν τόσο την ομαλή διεξαγωγή της τουριστικής περιόδου, όσο και στην εντατικοποίηση των ενεργειών που αποσκοπούν στη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των κατοίκων της περιοχής και ειδικότερα σε ζητήματα κυκλοφορίας, καθαριότητας, αστυνόμευσης, ασφάλειας και ευπρεπισμού της περιοχής. Επιπλέον θέματα:

* Οι προοπτικές που ανοίγονται για τους επιχειρηματίες και τους κατοίκους της περιοχής, με την έναρξη και ολοκλήρωση των έργων αναβάθμισης του λιμανιού Παραλίου Άστρους * Σεμινάρια Ε.Φ.Ε.Τ και Τεχνικών Ασφαλείας και σχετική ενημέρωση για την διεξαγωγή των πρώτων τμημάτων καθώς και την συνέχιση αυτών * Ενημέρωση σχετικά με την αλλαγή του νόμου και τις υποχρεώσεις των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και ποιος είναι ο χρόνος προσαρμογής που καθορίζει ο νέος νόμος * Αθέμιτος ανταγωνισμός, αλλοίωση περιβάλλοντος και υποβάθμιση του τουριστικού μας προϊόντος * Προτάσεις για την τουριστική προβολή-οργάνωση και ανάπτυξη της Βόρειας Κυνουρίας για τις τουριστικές περιόδους 2013-2014 και 2014 – 2015 * Σχετικά με το επιζήμιο για τον επιχειρηματικό κόσμο της Βόρειας Κυνουρίας θέμα του παραεμπορίου και οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν για την πάταξη του παράνομου στάσιμου και πλανόδιου εμπορίου * Συζήτηση σε θέματα που θα προκύψουν κατά την συνεδρίαση. 

——————————————

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ Α’ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΠΑ.Σ ΒΟΗΘΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

Η Επαγγελματική Νοσηλευτική Σχολή (ΕΠΑ.Σ) Βοηθών Νοσηλευτών του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης «Η Ευαγγελίστρια», προκειμένου να προβεί στην εγγραφή μαθητών-τριών στην Α’ τάξη, σχολικού έτους 2013-14, καλεί τους ενδιαφερόμενους να εγγραφούν από 1-30 Ιουνίου και από 2-9 Σεπτεμβρίου στη Γραμματεία της Σχολής, τις ώρες από 9:00 π.μ. έως 1:00 μ.μ. Οι αιτήσεις με όλα τα δικαιολογητικά, υποβάλλονται από τον κηδεμόνα του μαθητή ή από τον ίδιο το μαθητή, αν είναι ενήλικος. Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2710 233.174.

———————————————-

ΕΚΔΗΛΩΣΗ 3ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Η Διευθύντρια, οι εκπαιδευτικοί, οι μαθήτριες και οι μαθητές του 3ου Γυμνασίοιυ Τρίπολης, διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα: «Περιήγηση στις εικόνες της Τρίπολης», την Παρασκευή 14 Ιουνίου στις 7:00 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, 25ης Μαρτίου & Πανός 21 , στην Τρίπολη.

———————————————-

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΤΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Συναυλία σε δύο μέρη, θα πραγματοποιήσει το Αττικό Ωδείο Τρίπολης, την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013, στις 8:30 μ.μ., στπο Πολιτιστικό Κέντρο του κοινωφελούς Ιδρύματος «Μιχ. Στασινόπουλος – ΒΙΟΧΑΛΚΟ», στο Στάδιο Τεγέας. Το 1ο μέρος θα περιλαμβάνει μαθητική Συναυλία σχολικού έτους 2012-2013 και επίδειξη σόλο, με σύγχρονα και κλασικά έργα. Το 2ο μέρος θα περιλαμβάνει συναυλία-αφιέρωμα στο Μάνο Λοΐζο. Παίζει η ορχήστρα του Μουσικού Τμήματος του Ιδρύματος. Καλλιτεχνική και μουσική επιμέλεια: Γιώργος Κατραλής, Γιώργος Κρατημένος, Γιώργος Κότσικας. Παραγωγή: ΑΤΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ. Οργάνωση: Κοινωφελές Ίδρυμα «Μιχαήλ Ν. Στασινόπουλος-Βιοχάλκο».

————————————————-

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ

Το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και η Future Library σε συνεργασία με τη Δημόσια Κ. Βιβλιοθήκη Τρίπολης διοργανώνουν καλοκαιρινές εκδηλώσεις «Ανάγνωσης & Δημιουργικότητας»! Η συμμετοχή είναι δωρεάν και το μόνο που χρειάζεται για την προεγγραφή είναι να  επικοινωνήσετε με τη βιβλιοθήκη στο 2710 – 224238 και να δηλώσετε ημερομηνίες συμμετοχής, ονοματεπώνυμο και ένα τηλέφωνο.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων ανά μήνα ΕΔΩ

————————————————

ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΜΑΧΗΣ ΔΡΑΜΠΑΛΑΣ

Εκδηλώσεις εορτασμού της επετείου της Μάχης της Δραμπάλας, του Τοπικού Διαμερίσματος Ακόβου του Δήμου Μεγαλόπολης, θα γίνουν στον Άκοβο την Κυριακή 23 Ιουνίου 2013. Στις 10:30 π.μ. θα γίνει τέλεση επίσημης δοξολογίας στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Ακόβου, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ. ΙΕΡΕΜΙΑ. Στις 10:50 π.μ. θα γίνει συγκέντρωση των Επισήμων μπροστά στο χώρο του Μνημείου των Ηρώων, όπου θα ψαλλεί επιμνημόσυνη δέηση, μετά το τέλος της οποίας θα γίνει κατάθεση στεφάνων και θα τηρηθεί σιγή ενός λεπτού στη μνήμη των ενδόξων νεκρών. Μετά το τέλος της κατάθεσης στεφάνων, θα εκφωνηθεί ο πανηγυρικός της ημέρας από τον κ. Απόστολο Αλεβίζο, Συνταξιούχο Φιλόλογο. Μετά το πέρας των εκδηλώσεων ο Δήμος Μεγαλόπολης θα παραθέσει μπουφέ με γλυκίσματα και αναψυκτικά.

———————————————-

Η ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΣΤΗ ΝΕΣΤΑΝΗ

Την 13η Ιουνίου 2013 εορτάζει με κάθε λαμπρότηταο Ιερός Ναός Αναλήψεως Νεστάνης στην Πανυγηρίστρα, τον οποίο διακονεί με άδεια της Ιεράς Μητρόπολης Μαντινείας & Κυνουρίας ο Προοδευτικός Σύλλογος. Την Τετάρτη 12 Ιουνίου στις 7:00 μ.μ. θα τελεστεί Μέγας Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και εν συνεχεία περιφορά της εικόνας πέριξ του Ναού. Θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι με Λαϊκοδημοτική Ορχήστα (Κλαρίνα: Πάνος Μπόκος – Τάκης Τσιαγκούρης, Τραγούδι: Θεοδ.Κάλλας, Βιολί: Χάρης Γκουντάνης, Μπουζούκι: Βαγγ.Φιλιππόπουλος. Την Κυριώνυμο ημέρα, Πέμπτη 13 Ιουνίου, θα τελεστεί Όρθρος στις 7:30 π.μ. και εν συνεχεία Θεία Λειτουργία μετ’ αρτοκλασίας. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα προσφερθεί μεζές στο Πανέμορφο Τουριστικό Περίπτερο του Συλλόγου.

————————————————–

Ο ΣΑΟΟ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών – Οικολόγων  προσκαλεί όλους τους συμπολίτες μας στην εορτή της Αναλήψεως του Σωτήρος και στις πανηγυρικές εκδηλώσεις που θα γίνουν στο γραφικό ξωκλήσι της Ανάληψης στο βράχο της πηγής, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα: Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013 παραμονή στις 7μ.μ. θα γίνει μέγας εσπερινός και λιτάνευση της εικόνας. Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013 στις 7πμ θα τελεστεί πανηγυρική θεία λειτουργία μετ’ αρτοκλασίας

 

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο ΠΙΠΙΝΗΣ

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανανέωσε τη συνεργασία της με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας Χρήστο Πιπίνη, για δύο ακόμα χρόνια.

———————————————-

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΤΟΝ ΦΟΥΛΟΠ

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ δεν θέλησε για ευνόητους λόγους να δημοσιοποιήσει το πρόβλημα υγείας του τερματοφύλακα Μάρτον Φούλοπ. Μετά όμως από την δημοσιότητα που πήρε το θέμα από ξένα ειδησεογραφικά μέσα, σύσσωμη η οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ εύχεται στον υπέροχο αυτό τερματοφύλακα και πάνω από όλα υπέροχο άνθρωπο, να βγει νικητής από αυτή του την περιπέτεια και να επιστρέψει γρήγορα και δυνατός στα γήπεδα.

———————————————-

ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΑ ΨΑΧΝΑ ΕΥΒΟΙΑΣ

Η Διοίκηση, ο προπονητής και οι παίκτες του Παναρκαδικού σας προσκαλούν να παρευρεθείτε την ολοκλήρωση των προσπαθειών της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013 που κλείνει το Σάββατο 15/6/2013 στις 19:00 με τον καλύτερο επίλογο: τη συμμετοχή στον ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο ανακατασκευασμένο 1.688 θέσεων, Δημοτικό γήπεδο στα Ψαχνά Ευβοίας, μόλις 15 χλμ από την όμορφη Χαλκίδα. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του συλλόγου: «Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ είναι μια γιορτή του ποδοσφαίρου και είναι ευκαιρία για όλους εμάς, με την οικογένεια και τους φίλους μας, να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα και να ταξιδέψουμε στην όμορφη Εύβοια, για να γιορτάσουμε όλοι μαζί, γιατί όχι και την κατάκτηση του κυπέλλου από την ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΑΡΑ ΜΑΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΑΡΑ ΜΑΣ! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ!».

Αναχώρηση λεωφορείων θα γίνει το Σάββατο 15 Ιουνίου στις 2:30 μ.μ. από την πλατεία Κολοκοτρώνη Τρίπολης. Πληροφορίες για κρατήσεις θέσεων στα τηλέφωνα: 6977 641.266, 6976 777.418, 2710 22.18.18.

———————————————–

2ος ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΟΥ ROLLERSKI 2013

Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Τρίπολης, μετά την επιτυχημένη διοργάνωση της περσινής χρονιάς, ανέλαβε για μία ακόμα χρονιά τη διοργάνωση αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλου ROLLESKI! Είναι ο 2ος αγώνας του Παγκοσμίου Κυπέλου ROLLESKI 2013 και θα διεξαχθεί στην Τρίπολη, από 5 έως και 7 Ιουλίου 2013. Συνδιοργανωτές του αγώνα είναι ο Δήμος Τρίπολης, η Ελληνική Ομοσπονδία Χιονοδρομίας (Ε.Ο.Χ.) και Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (Ε.Ο.Τ.). Καλούμε όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν ως εθελοντές στη διοργάνωση του αγώνα, να έλθουν στα γραφεία του Ε.Ο.Σ. Τρίπολης (Λαγοπάτη 43, Τρίπολη), την Δευτέρα 17 Ιουνίου και ώρα 8.μ.μ. Πληροφορίες σχετικά με την διοργάνωση του αγώνα και τις δηλώσεις συμμετοχής των αθλητών, υπάρχουν στην ιστοσελίδα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας (F.I.S.), της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας (Ε.Ο.Χ.) καθώς και στην ιστοσελίδα του συλλόγου, www.eostripolis.gr.

————————————————

ΜΕ ΤΡΙΑ (3) ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΚΟΑΤ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Με τρία μετάλλια (1 χρυσό, 1 ασημένιο και 1 χάλκινο) και πολύ καλές επιδόσεις επέστρεψε η ομάδα επίλεκτων (8-9 ετών) του ΚΟΑΤ από τους αγώνες με την επωνυμία «ΡΕΣΤΕΙΑ 2013» που έγιναν στο κολυμβητήριο του Παλαιού Φαλήρου και διοργάνωσε ο Α.Ο.Π.Φ. Η εμφάνιση των μικρών αθλητών μας ήταν πολύ καλή και απέδειξαν ότι υπάρχει πολύ καλό υλικό για τα προ-αγωνιστικά και αγωνιστικά τμήματα της ομάδας. Μετάλλια πήραν οι Μανωλόπουλος Δημήτριος: 1ος στα 33μ. ελεύθερο (αγόρια 9 ετών, Δουμάζος Γεώργιος: 2ος στα 33μ. ελεύθερο (αγόρια 8 ετών), Κολιοπούλου Ελένη: 3η στα 33μ. ελεύθερο (κορίτσια 8 ετών). Συμμετείχαν επίσης και οι: Κορομηλάς Περικλής, Μπερέτσος Θεόδωρος, Μπερέτσου Όλγα, Πανταζόπουλος Παναγιώτης, Τούντας Αριστείδης, Τσόπελας Παναγιώτης και Χρυσικού Μαρία οποίοι έκαναν πολύ καλούς χρόνους και είμαστε σίγουροι ότι στους επόμενους αγώνες θα βρίσκονται στο βάθρο των νικητών. Το Δ.Σ. συγχαίρει όλους τους αθλητές που έλαβαν μέρος και τους εύχεται πάντα επιτυχίες

 

ΚΑΙΡΟΣ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ

* Αίθριος καιρός θα σημειωθεί την Τρίτη 11 Ιουνίου. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 29oC.

* Σχεδόν καθαρός καιρός θα σημειωθεί την Τετάρτη 12 Ιουνίου. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 27oC.

* Βροχή και πιθανή καταιγίδα θα σημειωθεί την Πέμπτη 13 Ιουνίου. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 21oC.

Πηγές: freemeteo.gr/Ελλάδα Καιρός/Ο καιρός τώρα/πρόβλεψη 7 ημερών/7-ήμερη πρόγνωση καιρού για Τρίπολη