Τελευταία νέα 18-11-2013 (ανανεώνεται τακτικά)

Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2013 09:59

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 18-11-2013, Upload time: 3:01 μ.μ.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣΥΛΛΗΨΗ ΑΤΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΥΝΗΓΙΟΥ

Συνελήφθη, στις 17.11.2013 το πρωί, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, ένας (1) 26χρονος ημεδαπός, γιατί λίγο νωρίτερα, στο Χρυσοβίτσι Αρκαδίας, κατά τη διάρκεια κυνηγιού πτηνών, πυροβόλησε και τραυμάτισε 26χρονο ημεδαπό. Κατασχέθηκε το κυνηγετικό όπλο του 26χρονου. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο.

——————————————–

ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΤΟΜΟΥ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ

Συνελήφθη, στις 17.11.2013 το μεσημέρι, στον Ιέρακα Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Μονεμβάσιας, ένας (1) 36χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ, γιατί όπως προέκυψε, λίγες ώρες νωρίτερα, διέρρηξε οικία και αφαίρεσε χρήματα, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Επιπλέον, κατασχέθηκε το όχημα στο οποίο επέβαινε ο 36χρονος, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μολάων.

———————————————

ΣΥΛΛΗΨΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ

Συνελήφθη, στις 17.11.2013 το βράδυ, στο Γύθειο Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γυθείου, ένας (1) 32χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ζακύνθου, για κλοπή.

ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΑ ΣΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΟΑΕΔ

Σε επιστολή του προς το Διευθυντή του ΟΑΕΔ, κ. Θ. Αμπατζόγλου, με θέμα: «Κενά και αδιάθετα διαμερίσματα του πρώην ΟΕΚ στην πόλη της Τρίπολης», ο αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αρκαδίας, κ. Β. Γιαννακούρας, αναφέρει τα εξής:
«Αξιότιμε κύριε Διοικητά,
Στην πόλη της Τρίπολης και συγκεκριμένα επί της οδού Ρήγα Φεραίου 2, υπάρχουν 12 κενά και αδιάθετα διαμερίσματα του πρώην ΟΕΚ. Σε μια εποχή που το πρόβλημα στέγασης στην περιοχή μας για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες είναι έντονο, δεν μπορεί και δεν πρέπει τα διαμερίσματα αυτά να παραμένουν αδιάθετα με ορατό τον κίνδυνο να λεηλατηθούν.
Παρακαλούμε κύριε Διοικητά να παρέμβετε άμεσα, ώστε να ξεκινήσουν οι νόμιμες διαδικασίες για να αποδοθούν τα διαμερίσματα αυτά στους δικαιούχους».

———————————————-

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ (ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ 11/2013-2/2014)

Το πρόγραμμα Εργαστήρι Πολιτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, που υλοποιείται από το 2011 στο Δήμο Τρίπολης, διανύει νέο κύκλο εργασιών, ο οποίος έχει σχεδιαστεί με βάση πραγματικές ανάγκες των οργανώσεων της Κοινωνίας των Πολιτών και του Δήμου που έχουν καταγραφεί στην προηγούμενη φάση της υλοποίησης του. Πιο συγκεκριμένα, σε αυτό το στάδιο επιδιώκεται η σύσταση μιας ομάδας εργασίας στην οποία θα συμμετέχουν περίπου 15 μέλη, 10 νέοι, εκπρόσωποι των φορέων και 5 εκπρόσωποι του Δήμου (αιρετοί και διοικητικοί). Η ομάδα θα πραγματοποιήσει 8 περίπου συναντήσεις οι οποίες θα έχουν στόχο την ενδυνάμωση των συμμετεχόντων μέσα από κατάρτιση σε εργαλεία σχεδιασμού στρατηγικής και δράσης, διαχείρισης εθελοντών, αλλά και δικτύωσης σε επίπεδο δήμου. Οι συμμετέχοντες θα κληθούν στην συνέχεια να χρησιμοποιήσουν τα εργαλεία αυτά στους φορείς / υπηρεσίες τους. Η επιτυχία αυτής της προσπάθειας θα δοκιμαστεί στην πράξη με τον σχεδιασμό και την υλοποίηση μιας συλλογικής δράσης, με την συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων.  

Για το σκοπό αυτό, θα γίνει μια πρώτη συνάντηση των φορέων που επιθυμούν να συμμετέχουν στην πρωτοβουλία αυτή και στηρίζεται στην εθελοντική ενεργοποίηση τους και προσβλέπει στον ενθουσιασμό τους. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο παλαιό Δημαρχείο, στην αίθουσα συνεδριάσεων, την Τρίτη στις 19/11/2013 και ώρα 18:00 το απόγευμα. Την συνάντηση θα συντονίσει η υπεύθυνη του προγράμματος εκ μέρους του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Δρ. Ευγενία Βαθάκου.

——————————————–

ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΗ ΤΡΙΠΟΛΗ

Τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013 στις 7.00 το βράδυ, στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη των συνταξιούχων δασκάλων και καθηγητών της Αρκαδίας. Στη σύσκεψη που θα συμμετάσχει αντιπροσωπεία από την Πανελλήνια Ένωση Συνταξιούχων Εκπαιδευτικών (ΠΕΣΕ) θα συζητηθούν τα προβλήματα σε σχέση με τις εξελίξεις στις συντάξεις (κύριες και επικουρικές), περικοπές στο εφάπαξ και νέα μέτρα που περιορίζουν τις παροχές στην υγειονομική ασφάλιση των συνταξιούχων. Θα αποφασισθεί και ο τρόπος συλλογικής εκπροσωπήσεως των συνταξιούχων της Αρκαδίας στην ΠΕΣΕ, θα συζητηθούν προτάσεις αντίδρασης των συνταξιούχων εκπ/κών στην πολιτική της λιτότητας και περιορισμού των ασφαλιστικών δικαιωμάτων και η συνεργασία με άλλες οργανώσεις συνταξιούχων στην Αρκαδία. Καλούνται οι συνταξιούχοι δάσκαλοι και καθηγητές να πάρουν μέρος στη σύσκεψη, που διοργανώνει προσωρινή τοπική επιτροπή, σε συνεργασία με το προεδρείο της ΠΕΣΕ.

————————————————

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ 6η Υ.ΠΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην έδρα της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας μεταξύ του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Παναγιώτη Κατσίβελα και του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας, κ. Γιώργου Μπέζου, παρουσία των υπηρεσιακών στελεχών της Τεχνικής Υπηρεσίας. Στόχος της συνάντησης, πέραν των τρεχόντων θεμάτων υγείας που αφορούν το Νομό Μεσσηνίας, ήταν ο σχεδιασμός και η σωστή προετοιμασία ενόψει της νέας προγραμματικής περιόδου 2014-2017. Ο Διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για την υλοποίηση των μέχρι τώρα έργων στη Μεσσηνία, μέσω των κοινοτικών πόρων του ΕΣΠΑ, άλλα και για τις δράσεις που βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη.

————————————————

ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΖΩΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ

Παρακαλούνται οι αιγοπροβατοτρόφοι  της Π.Ε.Λακωνίας να προσέλθουν το  προσεχές διάστημα  και το αργότερο έως  τις 15-12-2013  στο Τμήμα Κτηνιατρικής Σπάρτης  και στα  κατά τόπους  Αγροτικά Κτηνιατρεία της περιοχής τους  για την Έγκυρη Κοινοποίηση  της Υποχρεωτικής Ετήσιας Απογραφής  του Ζωικού Κεφαλαίου των εκτροφών τους. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι κτηνοτρόφοι να προσκομίζουν:  1.- Την ταυτότητα τους, 2.-  Τα μητρώα της  Εκμετάλλευσης τα οποία να είναι ενημερωμένα ως προς τις μεταβολές των.

————————————————

ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ο Δήμος Τρίπολης και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) έχουν θέσει σε λειτουργία το Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Τρίπολης Στο πλαίσιο των Κ.Δ.Β.Μ. θα προσφερθούν προγράμματα γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων. Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης και φωτοαντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου. Για πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να απευθυνθείτε:

Α) Στο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Τρίπολης, πλατεία Μεταμορφώσεως & Αλεού, τηλ. 2710 232.524 καθημερινά από 09:30-12:30 και 17:00-20:00, Υπεύθυνη Εκπαίδευσης, κ. Λαμπροπούλου Φωτεινή και Υπεύθυνος Οργάνωσης, κ. Παντελές Θεόδωρος, Β) Στο Τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Τρίπολης, Λαγοπάτη και Αταλάντης, τηλ. 2713 600.480, κ. Βασιλική Λαμπράκη, Υπεύθυνη του Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Τρίπολης, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, Γ) Στα ΚΕΠ των Δημοτικών Ενοτήτων του Καλλικρατικού Δήμου Τρίπολης (Κορυθίου, Βαλτετσίου, Σκυρίτιδας, Μαντινείας, Τεγέας, Φαλάνθου, Λεβιδίου) κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες. email: kdvm110@gmail.com. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

———————————————-

«ΧΡΥΣΟ ΑΡΙΣΤΕΙΟΝ»: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ-ΕΛΑΙΟΤΕΧΝΙΑ

Στο πλαίσιο της Ελαιοτεχνία Μεσογειακής έκθεσης ελαιολάδου, η οποία είναι αφιερωμένη στην υγιεινή και σωστή διατροφή με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, ανακοινώνεται ο διαγωνισμός Χρυσό Αριστείον εξαιρετικού παρθένου Ελαιόλαδου ο οποίος θα απονείμει τα βραβεία: α) ΧΡΥΣΟ ΑΡΙΣΤΕΙΟΝ, ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, β) ΑΡΓΥΡΟ ΑΡΙΣΤΕΙΟΝ, ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, γ) ΧΑΛΚΙΝΟ ΑΡΙΣΤΕΙΟΝ, ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

Ο διαγωνισμός «Χρυσό Αριστείον», θα εξελιχθεί σε δύο σκέλη. Το πρώτο σκέλος θα αφορά τον διαγωνισμό Ποιότητας Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου (Ισχυρής, Μέτριας και Ελαφράς έντασης Φρουτώδους), ενώ το δεύτερο σκέλος θα αφορά τον διαγωνισμό για την ανάδειξη της καλύτερης Συσκευασίας Τυποποιημένου Ελαιολάδου (Περιέκτης, Καινοτομία, Συνολική Εικόνα, Ετικέτα). http://www.facebook.com/EleotechniaExpo. Για περισσότερες πληροφορίες: Τηλ: 210 75.68.888 info@eleotexnia.grwww.eleotexnia.gr.

———————————————–

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΠΑΝ/ΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΒΑΪΤΣΟΥ – ΜΙΣΣΟΥ

Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσουσας προσκαλεί στην πρώτη παρουσίαση του βιβλίου του Ομότιμου Καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Κ. Βαΐτσου και του Β. Μισσού με τίτλο: «Η νέα οικονομική γεωγραφία της Πελοποννήσου». Την εκδήλωση αυτή, η οποία θα πραγματοποιηθεί τηνΤετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013καιώρα 17.00στο κεντρικό αμφιθέατρο της σχολής Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής τουΠανεπιστημίου Πελοποννήσου στη Σπάρτη(Ορθίας Αρτέμιδος και Πλαταιών), θα τιμήσουν με την παρουσία τους και θα μιλήσουν οι:

*Μασσέλος Κωνσταντίνος, Καθηγητής, Πρύτανης Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, *Κριεμάδης Θάνος, Καθηγητής,Αναπληρωτής Πρύτανη Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Πρόεδρος Τμήματος Οργάνωση και Διαχείρισης Αθλητισμού, *Τατούλης Πέτρος, Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, *Κούρτης Γεώργιος, Πρόεδρος Συμβουλίου Διοίκησης Παντείου Πανεπιστήμιου, Επίτιμος Πρόεδρος Ελεγκτικού Συνεδρίου, *Κουσελάς Δημήτρης,πρώην Υφυπουργός Οικονομικών, *Αργειτάκος Σταύρος, Δήμαρχος Σπάρτης. Τη συζήτηση θα συντονίσει η Επικ. Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Μαριλού Ιωακειμίδη.

———————————————–

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΓΙΑΝΝΑΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Την Τρίτη 19 Νοεμβρίου και ώρα 20.30, στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου της κ. Γιάννας Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη, «ΓΙΑΝΝΑ». Η παρουσίαση θα γίνει από τη συγγραφέα. Η εκδήλωση οργανώνεται για την ενίσχυση του Κέντρου Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Καλαμάτας των Παιδικών Χωριών SOS και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας.

—————————————————-

ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

Στα πλαίσια της καλύτερης ενημέρωσης για την προαγωγή της ψυχοκοινωνικής υγείας, τόσο των γονιών όσο και των παιδιών, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού σχολείου Τρίπολης, διοργανώνει ομιλία με θέμα: «Η συμβολή της οικογένειας στην ωρίμανση και την καλή συναισθηματική υγεία των παιδιών». Ομιλήτρια: Σίδερη Ιωάννα, Ψυχολόγος, Επιστημονικό Στέλεχος Πρόληψης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013, στις 6.00 μ.μ., στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης.

———————————————-

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση «ΣΤΟΑ ΚΥΝΣΕΠ», σε συνεργασία με το σύλλογο «ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ», διοργανώνει το πρώτο Ανταλλακτικό Παζάρι Αλληλεγγύης με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ. Τα πράγματα που θέλετε να προσφέρετε θα συλλέγονται μέχρι τις 20 Νοεμβρίου στο χώρο του Παντοπωλείου ΣΤΟΑ (Λ. Αμαλίας 16 – Πλατεία Αγοράς). Το τριήμερο Παζάρι θα διεξαχθεί στο Ναύπλιο, στην Πλατεία Αγοράς, εντός της Στοάς (πλησίον του Πολεμικού Μουσείου), Παρασκευή 22 Νοεμβρίου (17:00 – 20:00), Σάββατο 23 και Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013 (11:00 π.μ. – 20:00). Όλα τα έσοδα που θα προκύψουν, θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Πύλης Πολιτισμού Ναυπλίου.

————————————————-

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

Την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου θα εορταστεί στην Τρίπολη, η ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων. Στις 10:30 π.μ. θα γίνει τέλεση επίσημης δοξολογίας στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας. Στις 11:00 π.μ. θα γίνει συγκέντρωση των επισήμων και του λαού της πόλης, στο μνημείο Αρχιερέων και Προκρίτων, όπου θα ψαλεί επιμνημόσυνη δέηση και θα ακολουθήσουν κατάθεση στεφάνων, σιγή ενός λεπτού στη μνήμη των ενδόξων νεκρών και ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου, με την οποία θα ολοκληρωθεί η σεμνή τελετή.

—————————————————-

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟ ΜΟΝΟΔΕΝΤΡΙ

Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί ο εορτασμός της επετείου της Εθνικής Αντίστασης και επιμνημόσυνη δέηση για τους 118 εκτελεσθέντες από τα στρατεύματα κατοχής, στο Μονοδέντρι ΠΕ Λακωνίας. Στις 10.30 π.μ., θα γίνει τέλεση Μνημόσυνου στο Μητροπολιτικό Ναό. Θα ακολουθήσει ομιλία από τον κ. Παναγιώτη Κομνηνό, Δικηγόρο, μέλος του Δικηγορικού συλλόγου Σπάρτης και κατόπιν μετάβαση στο Ηρώο των 118 εκτελεσθέντων στο Μονοδένδρι. Στις 12.00 μ.μ. θα ψαλεί επιμνημόσυνη δέηση, θα γίνει προσευχή από τη Φιλαρμονική του Δήμου Σπάρτης και ομιλία από εκπρόσωπο των τοπικών Αντιστασιακών Οργανώσεων. Η σεμνή τελετή θα ολοκληρωθεί με προσκλητήριο εκτελεσθέντων.                

—————————————————-

ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΡΗΤΗΣ – ΕΛΛΑΔΑΣ

Επετειακή εκδήλωση ιστορικής μνήμης, για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την ένωση της Κρήτης με τη μητέρα Ελλάδα, θα λάβει χώρα στην 124 ΠΒΕ στην Τρίπολη, την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου στις 7:00 μ.μ. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει ομιλία για την ιστορική διαδρομή της Κρήτης μέχρι την ένωση και ανάγνωση κειμένων φιλελλήνων λογοτεχνών, που με την τέχνη τους στήριξαν τους αγώνες των Κρητών. Επίσης, ο Χορευτικός Όμιλος Τρίπολης, θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με χορούς της Κρήτης.

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ

Φιλική αναμέτρηση στη Σπάρτη με την ομώνυμη ομάδα θα δώσει την Τρίτη 19 Νοεμβρίου (15.00) ο Αστέρας, προκειμένου ο προπονητής της ομάδας Στάικος Βεργέτης να κρατήσει σε καλή αγωνιστική κατάσταση και σε εγρήγορση τους ποδοσφαιριστές του.

————————————————

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Ο Σύλλογος Φίλων Εθνικής Ελλάδος Αρκαδίας προσκαλεί όλο τον κόσμο, μέλη του και μη, να παρακολουθήσουν τον επαναληπτικό αγώνα μπαράζ «ΡΟΥΜΑΝΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ» για την πρόκριση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου της Βραζιλίας, την Τρίτη 19/11/2013 και ώρα 21:00, στο καφέ–μεζεδοπωλείο «ΛΟΓΩ ΤΙΜΗΣ» , απέναντι από την αστυνομία. Σας ενημερώνουμε ότι, το εν λόγω μαγαζί, διαθέτει βιντεοπροβολέα και ηχητική κάλυψη όλου του χώρου. Από τις 20:30 θα υπάρχει το pre-game για να μας βάλει στο κλίμα του αγώνα. Ελάτε με τα κασκόλ και τις φανέλες σας, για να ζήσουμε μαζί μια ακόμα μεγάλη επιτυχία της Εθνικής μας!

————————————————-

ΜΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ Ο ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ

Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στις 3:00 μ.μ., στο Δημοτικό γήπεδο Άρτας, ο Παναρκαδικός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΑΕ Καραϊσκάκης, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

————————————————-

ΜΕ ΤΗΝ Α.Ε.Κ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ Ο ΣΕΦΑ ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ

Το Σάββατο 23 Νοεμβρίου στις 5:00 μ.μ. στην Αθήνα, ο ΣΕΦΑ Αρκαδικός αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο ΑΕΚ, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ

* Σχεδόν αίθριος καιρός θα σημειωθεί τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 14oC.

* Αίθριος καιρός κατά τη διάρκεια της ημέρας θα σημειωθεί την Τρίτη 19 Νοεμβρίου. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 15oC.

* Βασικά καθαρός καιρός, αλλά και μικρή πιθανότητα βροχής κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα σημειωθεί την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 18oC.

Πηγές: freemeteo.gr/Ελλάδα Καιρός/Ο καιρός τώρα/πρόβλεψη 7 ημερών/7-ήμερη πρόγνωση καιρού για Τρίπολη