Τελευταία νέα 20-01-2014 (ανανεώνεται τακτικά)

Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2014 06:47

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 20-01-2014, Upload time: 10:13 π.μ.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ

Την 19-1-2014/03.09 στη Σπάρτη, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε πυλωτή μονοκατοικίας, ιδιοκτησίας ημεδαπού, με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές σε ξυλεία, κυψέλες, είδη μελισσοκομίας και δίκυκλο μοτοποδήλατο, ιδιοκτησίας του ανωτέρω ημεδαπού, καθώς και υλικές ζημιές εξωτερικά της οικίας. Η πυρκαγιά κατασβήστηκε από την Π.Υ., η οποία ενεργεί προανάκριση.

———————————————–

ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΤΟΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΜΑΧΑΙΡΙΟΥ

Συνελήφθη, στις 19.1.2014 το απόγευμα, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, ένας 45χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, γιατί κατείχε ένα πτυσσόμενο μαχαίρι, συνολικού μήκους -29- εκατοστών, το οποίο κατασχέθηκε.

———————————————–

ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΟΧΗΜΑΤΟΣ

Συνελήφθησαν, στις 19.1.2014 πρώτες πρωινές ώρες, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άργους, ένας 21χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ και ένας 19χρονος αλλοδαπός υπήκοος Ρουμανίας, γιατί όπως προέκυψε, λίγο νωρίτερα, αφαίρεσαν μοτοσικλέτα ιδιοκτησίας αλλοδαπού, η οποία βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.

———————————————–

ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΤΟΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ

Συνελήφθη, στις 19.1.2014 το μεσημέρι, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, ένας 24χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε 3 δισκία που εμπίπτουν στη Νομοθεσία για τα ναρκωτικά, τα οποία κατασχέθηκαν.

ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ

ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΑΤΟΥΛΗ, ΣΤΟ ΕΣΠΑ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟ Τ.Δ ΠΥΡΓΑΚΙΟΥ ΕΩΣ ΤΗ ΒΥΤΙΝΑ

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ύστερα από τη θετική αξιολόγηση της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Πελοποννήσου υπέγραψε την απόφαση ένταξης για χρηματοδότηση στο ΔΕΠΙΝ – Πελοποννήσου 2007 – 2013, του έργου: «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΔ ΠΥΡΓΑΚΙΟΥ ΕΩΣ ΒΥΤΙΝΑ», συνολικού προϋπολογισμού δημόσιας δαπάνης 727.440,05 €Το έργο αφορά στην αντικατάσταση και βελτίωση του δικτύου ύδρευσης του υφιστάμενου αγωγού που τροφοδοτεί την Βυτίνα από την πηγή Πυργακίου. Ο υφιστάμενος αγωγός παρουσιάζει σημαντικές διαρροές λόγω του υλικού κατασκευής του (αμιαντοτσιμέντο) και επομένως με την αντικατάστασή του επιτυγχάνεται και ενίσχυση των διαθέσιμων ποσοτήτων νερού ύδρευσης του οικισμού Βυτίνας, αλλά και προστασία της ποιότητας του νερού και μείωση της σπατάλης χωρίς αύξηση των απολήψεων. Επιπλέον, η πράξη περιλαμβάνει τις εργασίες του υποέργου «Αναβάθμιση έργου Αντικατάσταση – Βελτίωση δικτύων ύδρευσης των Τ.Κ. Βυτίνας και Ελάτης του Δήμου Γορτυνίας».

———————————————–

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗΣ ΝΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Νέοι Έλληνες 18-35 ετών έχουν τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν στη Γερμανία σε ένα από τα 350 περίπου αναγνωρισμένα επαγγέλματα, με επιδότηση από το γερμανικό κράτος στο πλαίσιο του προγράμματος “Προώθηση της επαγγελματικής κινητικότητας των ενδιαφερόμενων για περαιτέρω εκπαίδευση νέων και άνεργου εξειδικευμένου προσωπικού νέων ηλικιών από την Ευρώπη (MobiPro-EU)”. Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, μέλος του Enterprise Europe Network, σε συνεργασία με γερμανικούς φορείς, διοργανώνει την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου στις 6.00 το απόγευμα, ενημερωτική εκδήλωση για την παρουσίαση του προγράμματος MobiPro-EU, που αφορά την επαγγελματική εκπαίδευση των νέων από την Ελλάδα στην Γερμανία. Την αναλυτική παρουσίαση του προγράμματος (προϋποθέσεις, επιδοτήσεις, επαγγελματική κατάρτιση) θα κάνει η Δρ. Κατερίνα Κούλη. Το σεμινάριο – παρουσίαση του προγράμματος αφορά άμεσα νέους 18-35 ετών. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2710 237.123 & 2710 227.141.

————————————————

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ «ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ»

Η δημοτική κίνηση του Δήμου Τρίπολης«Μαντινειακή Συμπολιτεία» θα πραγματοποιήσει τη Γενική της Συνέλευση στην αίθουσα συνεδριάσεων στο παλαιό Δημαρχείο, επί της οδού Εθνικής Αντίστασης, την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου και ώρα 6.30 μ.μ  με θέματα συζήτησης: 1) Σύντομος απολογισμός της δράσης της κίνησης, 2) Διαβούλευση και έγκριση του πλαισίου των αρχών της κίνησης, 3) Συζήτηση και απόφαση για το μέλλον της κίνησης, 4) Έναρξη υποβολής υποψηφιοτήτων για τον επικεφαλής της κίνησης, ενόψει των Δημοτικών εκλογών. Στη Συνέλευση αυτή μπορεί να πάρει μέροςμε δικαίωμα λόγου και ψήφου, κάθε καλοπροαίρετος συνδημότης μας, που ενδιαφέρεται και ανησυχεί για τα θέματα του Δήμου μας.

————————————————-

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ Α’ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σπάρτης διοργανώνει το 2ο Επιμορφωτικό Σεμινάριο με θέμα: «Πρώτες Βοήθειες στον Άνθρωπο και Κανόνες Ασφαλείας κατά τη διάρκεια του Κυνηγίου», τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014, στις 06.30 μ.μ., στο Αμφιθέατρο Τ.Ο.Δ.Α. Σπάρτης – Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Ομιλητές στο επιμορφωτικό σεμινάριο θα είναι οι εξής: Μαρία Τσιρώνη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Παθολογίας Πανεπιστημίου ΠελοποννήσουΠρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Λακωνίας, Γεώργιος Σoλωμού, Συντονιστής – Διευθυντής Χειρουργικής Κλινικής Νοσοκομείου Σπάρτης. Για τους Κανόνες Ασφαλείας κατά τη διάρκεια του κυνηγίου θα μιλήσουν: Γεώργιος Τσόπελας, Γεώργιος Σκούρος, Γιάννης Τζανάκος, Γεώργιος Λουμάκης (Σκοπευτικός Όμιλος Σπάρτης). Μετά το πέρας του σεμιναρίου, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σπάρτης θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

————————————————–

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΟΔΥΣΣΕΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ

Η οικογένεια, οι σύντροφοι, οι συναγωνιστές και οι φίλοι του ΟΔΥΣΣΕΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ, διοργανώνουν εκδήλωση μνήμης για να τιμήσουν τον αγωνιστή, τον πολίτη, τον Άνθρωπο, τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014 στις 7.00 το βράδυ, στην αίθουσα του Σ.Α.Ο.Ο., Δεκάζου 17 και Υψούντος, Τρίπολη.

————————————————–

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.Ο.Σ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Το Δ.Σ. του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Τρίπολης, καλεί τα τακτικά του μέλη, στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 19:00, στα εντευκτήρια του Συλλόγου, Λαγοπάτη 43, με θέματα ημερήσιας διάταξης: Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης, Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός Δ.Σ. για το έτος 2013, Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής, Έγκριση πεπραγμένων Δ.Σ. – απαλλαγή Δ.Σ, Προγραμματισμός δράσης και προϋπολογισμός για το 2014, Εκλογή μελών νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής και Πειθαρχικού Συμβουλίου. Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014, στον ίδιο χώρο, την ίδια ώρα και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης. Στη συνέλευση μετέχουν τα ταμειακώς εντάξει μέλη του συλλόγου, δηλαδή αυτά που έχουν καταβάλει και τη συνδρομή έτους 2014. Με απόφαση του Δ.Σ. και για να διευκολυνθούν όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη να συμμετάσχουν στη συνέλευση, ορίσθηκε ότι για οφειλές συνδρομών παλαιοτέρων ετών (2013 και παλαιότερα), αρκεί η καταβολή συνδρομής μόνο ενός έτους.

—————————————————

ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΑΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΡΚΑΔΩΝ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλαδικής Ένωσης Αρκάδων, κατόπιν εισήγησης του προέδρου κ. Γ. Ζαραφέτα, αποφάσισε ομόφωνα να διενεργηθεί Αρχαιρεσιακή Γενική Συνέλευση στις 2 Μαρτίου 2014, ημέρα Κυριακή και ώρα 11.30 π.μ., στην αίθουσα της Παγγορτυνιακής Ένωσης Αρκάδων επί της οδού Πειραιώς 1, εντός στοάς, 7ος όροφος, σύμφωνα με τα άρθρα 11, 12, 13, 14 και 15 του Καταστατικού της Ένωσης για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και την συζήτηση των παρακάτω θεμάτων. Για το σκοπό αυτό καλούνται οι Αρκάδες που κατοικούν και διαμένουν στην Ελληνική Επικράτεια και οι φίλοι Αρκαδολάτρες που αγαπούν και πιστεύουν το Αρκαδικό Ιδεώδες και σύμφωνα με το Καταστατικό της Ένωσης μπορούν να είναι μέλη της, να υποβάλουν αιτήσεις για την εγγραφή τους στην Ένωση, με πλήρη στοιχεία. Οι επιθυμούντες να είναι υποψήφιοι για το Διοικητικό Συμβούλιο, καλούνται να υποβάλουν τις αιτήσεις τους στην έδρα της Ένωσης στην οδό Π. Νιρβάνα 16 στο Χαλάνδρι (Τ.Κ. 15231) στην Αθήνα, Fax: 210-6773670 ή στα νέα Γραφεία της στην Ομόνοια, στην οδό Σωκράτους 51 στον 5° όροφο, ιδιοχείρως έως τις 20 Φεβρουαρίου 2014.

————————————————-

ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ BADMINTON ΤΟ Κ.Α.Π.Η ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Τρίπολης στο πλαίσια των πολιτιστικών δράσεων που διοργανώνει για το ΚΑΠΗ Τρίπολης προγραμματίζει επίσκεψη στο θέατρο Badminton την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014. Τα μέλη του ΚΑΠΗ θα παρακολουθήσουν την αξιόλογη παράσταση «Η Μαρινέλλα συναντά τη Βέμπο», ένα ελληνικό μιούζικαλ βασισμένο στην πολυτάραχη ζωή και τα τραγούδια της Σοφίας Βέμπο. Ένας ζωντανός θρύλος, η Μαρινέλλα, συναντά επί σκηνής μια άλλη γυναίκα θρύλο. Η νεότερη ιστορία της Ελλάδας περνά μέσα από τη μυθιστορηματική ζωή της Βέμπο και η Μαρινέλλα ξαναδίνει φωνή και ζωή στον κόσμο της «τραγουδίστριας της νίκης».

————————————————–

ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και οι μαθητές του Γενικού Λυκείου Τεγέας θα πραγματοποιήσουν τον ετήσιο χορό τους και κοπή της βασιλόπιτας, το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014, στο κέντρο «Country Inn», με ζωντανή μουσική από την ορχήστρα «Καρυάτες». Τιμή εισόδου 18€.

—————————————————

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ο Ροταριανός Όμιλος Τρίπολης 13439 σας προσκαλεί, την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 21:30, στο Ξενοδοχείο Μαίναλον Resort (πλατεία Άρεως) στην καθιερωμένη κοπή πίτας του Ομίλου. Τη συνεστίαση θα τιμήσουν με τη παρουσία τους οι βοηθοί Διοικητές της 2470 Περιφέρειας, Λούρας Γεώργιος και Μαμάτας Απόστολος, ο οποίος θα είναι και ο ομιλητής της βραδιάς με θέμα: «Ρόταρυ και Ροταριανό Ίδρυμα από την αρχή.» Θα ακολουθήσει εισδοχή νέου μέλους.

—————————————————

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑμΕΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σωματείου ΑμΕΑ Νομού Λακωνίας, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014 στις 5:00 μ.μ. στο κέντρο ΑΜΙ στη Μαγούλα.

—————————————————

ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΠΉ ΠΙΤΑΣ «ΠΥΛΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ»

Την Κυριακή 26/01/2014 και ώρα 16:00 – 18:00, θα διεξαχθούν οι Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη Νέου Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου «Πύλη Πολιτισμού Ναυπλίου», για την περίοδο 2014-2017 και εκλογή Νέας Ελεγκτικής Επιτροπής για την ίδια περίοδο. Οι εκλογές θα διεξαχθούν στο χώρο του συλλόγου (Αχ Παράσχου 4 – Πρόνοια Ναυπλίου). Αποβλέποντας στην ανανέωση του Δ.Σ. του συλλόγου, παρακαλούνται όσα από τα μέλη αλλά και μη μέλη που επιθυμούν να γίνουν, αναγνωρίζουν την προσφορά του συλλόγου προς την πόλη και διαθέτουν ελάχιστο χρόνο, να θέσουν υποψηφιότητα για το Δ.Σ. (έως την Τετάρτη 22/01/14), προκειμένου ο σύλλογος να συνεχίσει την μέχρι σήμερα αξιόλογη προσφορά του.   Γνωρίζοντας ότι όλοι έχουμε περιορισμένο χρόνο, πιστεύουμε ότι μπορούμε, αλληλέγγυοι να πράξουμε πολιτιστικό και κοινωνικό έργο, ανοίγοντας μία ΠΥΛΗ ΦΩΤΟΣ στους δύσκολους καιρούς που ζούμε. Μετά το πέρας των εκλογών θα ακολουθήσει η κοπή της Παραδοσιακής Βασιλόπιτας, Όποιος θέλει μπορεί να φέρει κάτι (γλυκό, φαγητό, ποτό) έτσι ώστε να γιορτάσουμε όλοι μαζί το ξεκίνημα της νέας χρονιάς.

—————————————————

ΓΛΕΝΤΙ ΑΠΌ ΤΗ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 2 το μεσημέρι, στο κέντρο SUNSET (18ο χλμ Ε.Ο. Τρίπολης – Πύργου), η ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, στο φετινό της γλέντι, έχει την τιμή να φιλοξενεί μερικούς από τους σπουδαιότερους Έλληνες μουσικούς στο χώρο της Παράδοσης. Βιολί: Νίκος Οικονομίδης, Τραγούδι: Κυριακή Σπάνου, Σαντούρι: Παναγιώτης Βέργος, Λαούτο: Αργύρης Ψαθάς, Κλαρίνο: Αλέξανδρος Αρκαδόπουλος, Βιολί – Τραγούδι: Γιάννης Παυλόπουλος, Τραγούδι: Ντορέττα Παναγοπούλου, Γκάιντα: Βασίλης Γραμματικός, Λαούτο: Θοδωρής Γιαννόπουλος, Κρουστά: Γιάννης Γευγελής. Συμμετοχή: 20€/άτομο (φαγητό, κρασί, αναψυκτικά), 10€ παιδικό μενού (λαχειοφόρος αγορά δε θα υπάρξει). Για διευκόλυνση όλων μπορείτε να ενημερώνεστε και να κλείνετε θέσεις στα τηλέφωνα: 6979 196.052 & 2710-22.26.66.

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΜΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ «ΑΠΕΔΡΑΣΕ» Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ

Η παράδοση που φέρνει τον Αστέρα νικητή στα παιχνίδια του με τον Απόλλωνα συνεχίστηκε, αφού κέρδισε στη Ριζούπολη με 2-1, χάρη στα τέρματα δύο Αργεντινών ποδοσφαιριστών του, του Μαουρίτσιο Καράσκο (39’) ύστερα από κεφαλιά-πάσα του Ντε Μπλάσις και του Μπράιαν Εμμάνουελ Λούι (90+3), ύστερα από σέντρα του Κοντοέ από αριστερά και εκπληκτικό βολέ του πρώτου, συνεχίζοντας παράλληλα το νικηφόρο σερί στα πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος του 2014, που τον έχει σταθεροποιήσει στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Οι γηπεδούχοι είχαν ισοφαρίσει προσωρινά (81’) με γυριστό σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή του Αντώνη Πετρόπουλου, που λίγο πριν είχε περάσει αλλαγή, ύστερα από σέντρα του Αργυρόπουλου και αδυναμία των αμυντικών του Αστέρα να διώξουν τη μπάλα από την περιοχή. Οι άνθρωποι του Αστέρα πάντως, διαμαρτύρονται για επιθετικό φάουλ στο Γιώργο Μπαντή.

————————————————-

ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Εισιτήρια για την 2η αγωνιστική της 3ης Φάση του Κυπέλλου Ελλάδος 2013-2014 με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014, θα διατίθενται ως εξής: Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014 από τις 11:00 π.μ. έως τις 5:00 μ.μ. στο εκδοτήριο της θύρας 2, Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014 από τις 11:00 π.μ. έως τις 5:00 μ.μ. στο εκδοτήριο της θύρας 2 και Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014 από τη 1:00 μ.μ. έως τις 8:00 μ.μ. στα εκδοτήρια των θυρών 1 & 2. Στη Θύρα 2 εκδίδονται περιορισμένος αριθμός Παιδικών/Φοιτητικών/Στρατιωτικών και εισιτηρίων ανέργων, με αξία 10€. Στις υπόλοιπες θύρες όλα τα εισιτήρια κοστίζουν 15€. Υπενθυμίζεται στους φίλους της ομάδας ότι, όλα τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και για την έκδοσή τους είναι απαραίτητη η προσκόμιση της ταυτότητας ή του διαβατηρίου του φιλάθλου. Για Φοιτητικά/Στρατιωτικά εισιτήρια είναι απαραίτητη η επίδειξη του φοιτητικού «πάσο» ή της στρατιωτικής ταυτότητας αντίστοιχα. Για αγορά εισιτηρίων ανέργων είναι απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας ανεργίας. Ώρα ανοίγματος θυρών: 6:00 μ.μ. Ώρα έναρξης αγώνα: 8:00 μ.μ.

————————————————

ΠΑΛΕΨΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Ο ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ…ΗΤΤΑ 3-1 ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟ

Την ήττα γνώρισε την Κυριακή στην έδρα του ο Παναρκαδικός από τον Παναργειακό με 3-1, σε αγώνα για την 14η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Το «τριφύλλι» έπιασε καλή απόδοση στο Α’ ημίχρονο, στην επανάληψη όμως δεν κατάφερε να αντιδράσει και η ήττα ήρθε φυσιολογικά. Τα τέρματα για τους φιλοξενούμενους, σημείωσαν οι: Σπανός (19’), Σιώκος (68’, 90’+2), ενώ για τους γηπεδούχους είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Σαλαπάτας στο 33’.

————————————————

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΙΚΗ ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ ΜΕ 83-74 (72-72 κ.α)!

Συγκλονιστικό παιχνίδι διεξήχθη Σάββατο στο κλειστό του ΔΑΚ Τρίπολης, μεταξύ του ΣΕΦΑ Αρκαδικού και της ΑΕ Ψυχικού, με μεγάλο νικητή την ομάδα της Τρίπολης, με σκορ 83-74! Ο Αρκαδικός δεν κατάφερε να πάρει το προβάδισμα σε κανένα δεκάλεπτο του αγώνα, εκτός από το τελευταίο που, ενώ 53” πριν το τέλος κρατούσε τη νίκη στα χέρια του, καθώς προηγήθηκε μέχρι και 6 πόντους, στην κυριολεξία «πέταξε στα σκουπίδια» το αβαντάζ αυτό και με κακές άμυνες και πίεση των φιλοξενούμενων, ο αγώνας τελείωσε 72-72, με όλα να κρίνονται πλέον στα 5′ της παράτασης. Στην παράταση, ο Αρκαδικός έδειξε ότι ήθελε περισσότερο το παιχνίδι από τους φιλοξενούμενους και με σωστά μαρκαρίσματα και εύστοχες βολές, πήρε το ροζ φύλλο αγώνα με 83-74 και πλέον πηγαίνει με ανεβασμένη ψυχολογία στις επόμενες δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις, με Ίκαρους Σερρών και Λαύριο αντίστοιχα.

————————————————-

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Την καλύτερη φετινή εμφάνιση έκαναν οι Δρομείς στην Καλαμάτα, διασύροντας τον Άτλα με σκορ 47-101! Στο ντεμπούτο του Μιχάλη Βερβαινιώτη στο πάγκο της ομάδας, οι Δρομείς μπήκαν με πολύ όρεξη στο ξεκίνημα και κατάφεραν να πάρουν νωρίς το προβάδισμα το οποίο δεν σταμάτησαν να αυξάνουν σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Το 10-27 του πρώτου δεκαλέπτου έδωσε την ευκαιρία στον προπονητή του Δρομέα να χρησιμοποιήσει όλους του παίχτες που είχε στην διάθεσή του και να μένει απόλυτα ικανοποιημένος από όλους. Αξίζει να σημειωθεί ότι από τους  Δρομείς σκόραραν οι 11 από τους 12 παίχτες με τους Ρεκουνιώτη, Καλούλη, Μπουρή, Κουτσούγερα, Κακουλίδη και Νταγιάντη να έχουν διψήφιο αριθμό πόντων, αλλά και τους μικρούς Μαρκόπουλο που πέτυχε 4 πόντους με 1 τρίποντο και τον Μπαλή να κάνει ντεμπούτο στο Ά τοπικό και να σημειώνει 6 πόντους. Την επόμενη αγωνιστική οι Δρομείς υποδέχονται την ΑΠΣ Αναγέννηση,  το Σάββατο 25/01 στις 18:00. Διαιτητές: Αναστόπουλος-Μπακετέας. Δεκάλεπτα: 10-27, 17-52, 38-79, 47-101

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ

* Αραιή συννεφιά θα σημειωθεί τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 16oC.

* Αυξημένη συννεφιά και πιθανή βροχή θα σημειωθεί την Τρίτη 21 Ιανουαρίου. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 11oC.

* Πιθανή βροχή και διαστήματα με καθαρό καιρό θα σημειωθεί την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 11oC.

Πηγές: freemeteo.gr/Ελλάδα Καιρός/Ο καιρός τώρα/πρόβλεψη 7 ημερών/7-ήμερη πρόγνωση καιρού για Τρίπολη