Τελετή παράδοσης-παραλαβής στην 124 ΠΒΕ στην Τρίπολη (vid, ph)

Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017 13:55

Τελετή παράδοσης-παραλαβής της διοίκησης της 124 Πτέρυγας Βασικής Εκπαίδευσης (124 ΠΒΕ) πραγματοποιήθηκε, το πρωί της Παρασκευής 24 Μαρτίου, στο χώρο της Αεροπορίας, στην Τρίπολη.

Με την παρουσία των νεοσυλλέκτων, συγγενών, φίλων και εκπροσώπων των στρατιωτικών, αστυνομικών πυροσβεστικών αρχών καθώς και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ Βαθμού ο μέχρι πρότινος διοικητής Χρήστος Γλυνός παρέδωσε στον νέο διοικητή Ανδρέα Μανωλάκη.Ο κ.Γλυνός παρέμεινε στην διοίκηση της 124 ΠΒΕ για δύο χρόνια, από τον Απρίλιο του 2015 και μετά από 37 χρόνια στην Αεροπορία, αποστρατεύτηκε.

Ο νέος Διοικητής Ανδρέας Μανωλάκης είναι από την Κρήτη (Χανιά) και φιλοδοξεί να βάλει το δικό του λιθαράκι στην 124 ΠΒΕ και στην εκπαίδευση των νεοσυλλέκτων.

Στην τελετή παρόντες μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.Αλέξανδρος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας, ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής, ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Πελοποννήσου Γιάννης Σταματάκος και ο Δημοτικός Σύμβουλος Τρίπολης Νίκος Τσιαμούλος.

Δείτε φωτογραφικό υλικό και βίντεο από την τελετή.

Αλλαγή διοίκησης στην 124 ΠΒΕ-Μάρτιος 2017