Ταινία μεγάλου μήκους στην Τρίπολη – Αναζητούνται άτομα για σκηνές πλήθους

Σάββατο, 9 Μαρτίου 2019 08:24

Το επόμενο διάστημα πρόκειται να γυρίσουμε στην πόλη της Τρίπολης, μια μεγάλου μήκους κινηματογραφική ταινία, με τίτλο “ΑΓΕΛΗ ΠΡΟΒΑΤΩΝ” σε σκηνοθεσία Δημήτρη Κανελλόπουλου.

Τα γυρίσματα θα γίνουν από 6/4 έως 11/5 και θα λάβουν χώρα, σε κεντρικούς δρόμους της πόλης και σε γειτονιές περιφερειακά του κέντρου.Η ταινία είναι παραγωγής της Jungle Films, εταιρεία παραγωγής που ανήκει στην βραβευμένη σκηνοθέτιδα Ελίνα Ψύκου.

Το σενάριο της «Αγέλης Προβάτων» έχει λάβει χρηματοδότηση από το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου και την ΕΡΤ και έχει βραβευτεί στο 55ο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης στο 10ο Φόρουμ Συμπαραγωγών Crossroads.

Το θέμα της ταινίας κινείται γύρω από την φυσιογνωμία των σύγχρονων επαρχιακών πόλεων, τις ανθρώπινες σχέσεις σε αυτές και μια εύθραυστη ισορροπία που υπό όρους μπορεί να διαταραχθεί.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε δυο αναγνωρισμένους Έλληνες ηθοποιούς, τους Δημήτρη Λάλο (οι Αισθηματίες) και Άρη Σερβετάλη (Είσαι το ταίρι μου, Κλείσε τα μάτια).

Για την υλοποίηση της ταινίας ψάχνουμε, Ηθοποιούς και Ερασιτέχνες, από 18 έως 90 χρονών, που θα ήθελαν να συμμετάσχουν ως Βοηθητικοί ηθοποιοί για τις σκηνές πλήθους.

Για κάθε μέρα συμμετοχής παρέχεται αμοιβή.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν email, με 2-3 πρόσφατες φωτογραφίες και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, στο moviextra@outlook.com ή μπορούν να καλέσουν στο 698 6526049.