Θ. Καραλής στη ΔΡΤ 91,5: «Είμαι ευχαριστημένος από το προσωπικό και τους θεωρώ συνεργάτες μου» (ήχος)

Τρίτη, 9 Μαΐου 2017 16:23

«Είμαι ευχαριστημένος από το προσωπικό και τους θεωρώ συνεργάτες μου, γιατί χωρίς αυτούς τίποτα δεν γίνεται», δήλωσε ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Τρίπολης, Θεόδωρος Καραλής, μιλώντας την Τρίτη το πρωί στο δημοτικό ραδιόφωνο της πόλης.

Προσθέτοντας, «τόσο στην κεντρική διοίκηση του Νομικού Προσώπου, όσο και στις δομές που λειτουργούν, οι εργαζόμενοι δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό».Ο κ. Καραλής αφού ευχαρίστησε το δήμαρχο Δημήτρη Παυλή, γιατί τον πρότεινε εκ νέου στην διοίκηση του Νομικού Προσώπου, αλλά και το δημοτικό συμβούλιο που αποδέχτηκε ομόφωνα την ανανέωση της θητείας του.

Ακολούθως αναφέρθηκε εκτενώς στο έργο που έχει γίνει τα τελευταία δυόμιση χρόνια σε όλους τους τομείς του Νομικού Προσώπου και έδωσε έμφαση στην αναβάθμιση του κλειστού γυμναστηρίου, που όπως είπε, «αποτελεί στολίδι όχι μόνο για την πόλη, αλλά για όλη την Πελοπόννησο». Σημείωσε ότι στο ΔΑΚ έχουν γίνει πολλές παρεμβάσεις για την εύρυθμη λειτουργία του και τόνισε πως είναι από τα λίγα αθλητικά κέντρα που έχει εξασφαλίσει πλήρως άδεια λειτουργίας, ενώ πρόσθεσε πως το τελευταίο έργο που έχει γίνει, είναι αυτό της διοχέτευσης των αποβλήτων του κέντρου στο δίκτυο αποχέτευσης κι εξήρε την συμβολή της ΔΕΥΑΤ, συνεργεία της οποίας δούλεψαν πολλές ημέρες για να ολοκληρωθεί το έργο.

Ο Πρόεδρος μίλησε εγκωμιαστικά για το έργο που παράγεται στους παιδικούς σταθμούς και σημείωσε πως οι γονείς πληρώνουν ελάχιστα χρήματα για την φοίτηση των παιδιών τους, ενώ προανήγγειλε και για φέτος το καλοκαίρι την λειτουργία τμημάτων δημιουργικής απασχόλησης παιδιών προσχολική ηλικίας.

Αναφέρθηκε ακόμη στην λειτουργία και των λοιπών δομών που λειτουργεί το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου, τονίζοντας πως μέλημά του είναι να προσφέρουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με το ελάχιστο δυνατό κόστος για τους πολίτες.

Αναλυτικά η συνέντευξη του κ. Καραλή στο ηχητικό αρχείο που ακολουθεί.