Θα βρέξει ή όχι στην Τρίπολη την 28 Οκτωβρίου στην παρέλαση;

Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου 2017 12:13

Παρ’ όλη την ηλιοφάνεια και τον βελτιωμένο καιρό σήμερα στην Τρίπολη, από αύριο θα έχουμε αλλαγή του καιρού “express” από τα βορειοδυτικά καθώς ένα σύστημα θα περάσει γρήγορα νοτιοανατολικά προς την χώρα μας και θα αλλάξει το σκηνικό του καιρού πρόσκαιρα.

Πιο αναλυτικά:Αύριο ο καιρός στην Αρκαδία θα ξεκινήσει με συννεφιά κατά τόπους πυκνή όπως και στην Τρίπολη. Έτσι τις πρωινές-προμεσημβρινές ώρες θα έχουμε αυξημένη συννεφιά, μουντό καιρό αλλά δεν προβλέπεται βροχή τουλάχιστον μέχρι το μεσημέρι. Από το μεσημέρι και μετά και κυρίως μέσα στο απόγευμα (μετά τις 3-4μ.μ.) ο καιρός θα επιδεινωθεί στην πόλη της Τρίπολης αλλά και σε όλη την Αρκαδία με βροχές οι οποίες θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και καταιγίδες. Από αργά την νύχτα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και ο καιρός θα βελτιωθεί.

Όσον αφορά την παρέλαση στην Τρίπολη αυτή θα γίνει υπό το καθεστώς πυκνής συννεφιάς (αν υπάρξει πιθανότητα είναι μικρή για ψιχάλες μόνο).

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί στα 4-5 και τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9-10οC το πρωί και το μεσημέρι θα φτάσει τους 15-16οC. Από το απόγευμα η θερμοκρασία σε πτώση λόγω των φαινομένων.

Επιμέλεια: Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5

Δείτε Live εικόνα από την πόλη της Τρίπολης