Θεατρική Ομάδα Τρίπολης: Το “Βαριέμαι” επιστρέφει για να ολοκληρώσει τον κύκλο των παραστάσεων του

Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021 11:16
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Θεατρικής Ομάδας Τρίπολης:

Η Θεατρική Ομάδα Τρίπολης, υγιής και ανανεωμένη, επιστρέφει για να ολοκληρώσει τον κύκλο των παραστάσεων του έργου

«Βαριέμαι»του βραβευμένου Αργεντινού συγγραφέα Ρικάρντο Ταλεσνίκ.

Στις 15/10/2021 υποχρεωθήκαμε να προχωρήσουμε σε αναβολή των τριών τελευταίων προγραμματισμένων παραστάσεων του έργου, καθώς ο κορωνοϊός θέλησε να γίνει μέλος του θιάσου μας. Τηρώντας αυστηρά όλα τα ισχύοντα πρωτόκολλα, όσοι νόσησαν ανάρρωσαν πλήρως και ο θίασος επιστρέφει με περισσότερο κέφι στη σκηνή!

Το «Βαριέμαι», είναι μια σατιρική κωμωδία, για την ανάγκη του ανθρώπου να νιώθει ζωντανός μέσα σε μια απάνθρωπη καθημερινότητα.

Ο Νέστορας Βινιάλε, είναι ένας υποδειγματικός υπάλληλος μιας μεγάλης πολυεθνικής εταιρείας. Βυθισμένος σε μια σκληρή ρουτίνα, ένα πρωί αποφασίζει να μην πάει στη δουλειά του επειδή απλώς… βαριέται. Η στάση του αυτή παίρνει, όμως, διαστάσεις που ούτε ο ίδιος θα μπορούσε να φανταστεί…

Παίζουν (αλφαβητικά): Αγγελάκος Γιάννης, Αγγελόπουλος Κωνσταντίνος, Γεωργουδιός Τάσος, Καραθανάση Όλγα – Παναγιώτα, Μαυραϊδοπούλου Βάλια, Ρουσάλη Μεταξία.

Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Σκιντζής

Σκηνογραφία: Βαγγέλης Κασσαβέτης

Φωτισμοί: Γιώργος Κωτσιόπουλος

Κοστούμια: Εύα Γαλανιάδη

Μουσική επιμέλεια: Γιώργος Ηλιόπουλος

ΝΕΕΣ Παραστάσεις

29 & 30 Οκτωβρίου 2021 και 1 &2 Νοεμβρίου 2021, στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο της Τρίπολης.

Ώρα έναρξης παραστάσεων: 21:15 – Διάρκεια παράστασης: 80’

Εισιτήρια

Γενική είσοδος 10€, για την ενίσχυση του σωματείου.

Εισιτήρια θα διατίθενται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με προπώληση ως εξής:

  • Μέσω του δικτύου πώλησης Viva.gr πατώντας τον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.viva.gr/tickets/theater/varieme-rikarnto-talesnik/

  • Στο φουαγιέ του Μαλλιαροπουλείου Θεάτρου, καθημερινά, από τη Δευτέρα 25/10/2021 μέχρι και την Τρίτη 2/11/2021, 11:00 – 14:00 το πρωί και 17:00 – 19:30 το απόγευμα.

Προσοχή: Κατά τις μέρες των παραστάσεων, η ηλεκτρονική προπώληση για την κάθε παράσταση θα ολοκληρώνεται στις 20:00 της ίδιας μέρας, ενώ η προπώληση από το φουαγιέ του θεάτρου θα σταματά ΑΥΣΤΗΡΑ στις 19:30 για την αποφυγή συνωστισμού.

Λόγω του ηλεκτρονικού τρόπου έκδοσης των εισιτηρίων, δεν υπάρχει η δυνατότητα κράτησης θέσεων άνευ πληρωμής, αλλαγής θέσεων ή ημερομηνίας, ούτε ακύρωσης θέσεων και επιστροφής χρημάτων.

Κορωνοϊός

Λόγω των μέτρων που ισχύουν για την αποτροπή της διασποράς της Covid-19 σας ενημερώνουμε για τα ακόλουθα:

  • Το θέατρο θα λειτουργήσει ως μικτός χώρος, στο 50% της συνολικής του χωρητικότητας.
  • Η είσοδος στο θέατρο για όλους τους θεατές άνω των 12 ετών, θα επιτρέπεται μόνο κατόπιν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ επίδειξης κατά την είσοδο:

α. Έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή

β. Έγκυρου πιστοποιητικού νόσησης ή

γ. Αρνητικού αποτελέσματος ελέγχου ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου κορωνοϊού (rapid test), το οποίο θα πρέπει να έχει διενεργηθεί εντός 48 ωρών πριν την έναρξη της παράστασης.

Συνοδευτικά προς τα παραπάνω, ο κάθε θεατής θα πρέπει να έχει μαζί του αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό ταυτότητας προκειμένου να διενεργείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

  • Οι ανήλικοι θεατές ηλικίας από 4 έως και 11 ετών, μπορούν να προσκομίζουν, εναλλακτικά προς τα όσα αναφέρονται στο (2), δήλωση αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) τελευταίου 24ώρου.
  • Σε θεατές που θα έχουν προμηθευτεί το εισιτήριό τους, αλλά δε θα έχουν μαζί τους τα απαιτούμενα πιστοποιητικά, δε θα επιτραπεί η είσοδος στο θέατρο.
  • Η χρήση μάσκας από τους θεατές είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης, από την προσέλευση έως και την αποχώρησή τους, και σε όλους τους χώρους του θεάτρου.
  • Οι θεατές οφείλουν να προσέρχονται στο θέατρο τουλάχιστον 45’ πριν την έναρξη της παράστασης, για να διεξάγονται ομαλά οι προβλεπόμενοι έλεγχοι και να αποφεύγεται ο συνωστισμός και τυχόν καθυστερήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο του Μαλλιαροπουλείου Θεάτρου (2710-233111), από τη Δευτέρα 25/10/2021 και κατά τις ώρες προπώλησης εισιτηρίων, όπως αυτές αναφέρονται παραπάνω. Εναλλακτικά μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας και στις σελίδες της Ομάδας μας σε Facebook και Instagram.