Θέμα ΔΡΤ: «Παναρκαδική» συζήτηση για Γ’ Εθνική, μεταγραφές και πανδημία (video)

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου 2021 21:12

Ο αντιπρόεδρος του Παναρκαδικού, Ηλίας Καναβέτας, ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Χρήστος Καναβέτας και ο προπονητής, Αντώνης Δρακόπουλος, μίλησαν στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης για θέματα που απασχολούν το φίλαθλο κοινό και όχι μόνο.

Η πανδημία, το νέο αυστηρό λοκντάουν, τα σκληρά μέτρα και η καθημερινότητά μας που κινείται πλέον γύρω από τον κορονοϊό έχουν χτυπήσει, μεταξύ άλλων, και τον αθλητισμό. Στην ποδοσφαιρική μας κουβέντα οι τρεις άνθρωποι που σχεδιάζουν μαζί με το υπόλοιπο διοικητικό σύνολο την επόμενη μέρα του Παναρκαδικού προχώρησαν σε δηλώσεις που έδωσαν μία νότα αισιοδοξίας.Αρχικά ο αντιπρόεδρος Ηλίας Καναβέτας, μίλησε για την θέληση της ομάδας να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, τον τρόπο που έχει καταφέρει να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της αλλά και τα οικονομικά κίνητρα που δόθηκαν από Κυβέρνηση, Περιφέρεια και Δήμο.

Με τη σειρά του, ο τεχνικός διευθυντής, Χρήστος Καναβέτας, αναφέρθηκε στις προσθήκες που θα γίνουν έτσι ώστε να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος ο Παναρκαδικός και δήλωσε σίγουρος για μεταγραφές που θα μας απασχολήσουν τις επόμενες ημέρες.

Επίσης, ο προπονητής της ομάδας, Αντώνης Δρακόπουλος, έκανε μία ανάλυση των σκέψεών του σχετικά με το πρόγραμμα που θα ακολουθηθεί σε περίπτωση που έχουμε έναρξη των προπονήσεων, ενώ μοιράστηκε τους τρόπους που διατηρείται η επαφή με τους παίκτες μέσα από εφαρμογές.

Ακολουθεί η ξεχωριστή συζήτηση που είναι γεμάτη… Παναρκαδικό!