Θέματα υγείας στην «ατζέντα» συνάντησης ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας με Διοικητή Παναρκαδικού

Δευτέρα, 25 Μαΐου 2020 13:26

Στο πλαίσιο συναντήσεων για τα θέματα υγείας του Νομού Αρκαδίας, κλιμάκιο της Νομαρχιακής Επιτροπής και του Τμήματος Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας, πραγματοποίησε επίσκεψη στο Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης «Η Ευαγγελίστρια» και συναντήθηκε με το Διοικητή αυτού.

Στη συνάντηση τέθηκαν επί τάπητος τα θέματα σχετικά με τις μονάδες υγείας του Νομού Αρκαδίας. Ειδικότερα, το κλιμάκιο τοποθετήθηκε επί θεμάτων λειτουργίας των μονάδων υγείας, ζητώντας τα εξής:Την επίσπευση των προσλήψεων των μονίμων Ιατρών του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών και τη εξασφάλιση της βέλτιστης λειτουργίας του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου.

Την επίσπευση της προμήθειας γρήγορων τεστ για την ανίχνευση του κορωνοϊού.

Την εξασφάλιση της βέλτιστης συνεργασίας με την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγεία για την κάλυψη των εφημεριών.

Την πραγματοποίηση περιφερειακού υγειονομικού σχεδιασμού για την  λειτουργία  των νοσοκομείων της περιφέρειας  κατά την θερινή περίοδο, ώστε να εξασφαλιστεί η λειτουργία των κλινικών σε νοσοκομεία όμορων νομών προκειμένου να υπάρχει εγγύς κάλυψη όλων των περιστατικών σε όλες τις ημέρες της εφημερίας.

Την διασφάλιση της απρόσκοπτης χορήγησης των αδειών του προσωπικού.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας και το Τμήμα Υγείας Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας, δηλώνει την υποστήριξη του στην εξασφάλιση δωρεάν και δημόσιας παροχής υπηρεσιών υγείας για όλους τους λήπτες υπηρεσιών υγείας που τη χρειάζονται.

Από το Τμήμα Υγείας της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας