Θετική η πρόθεση επιστροφής των τοπικών αθλητικών σωματείων στους αγωνιστικούς χώρους

Παρασκευή, 15 Μαΐου 2020 14:35

Η προαναγγελία του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Αυγενάκη ότι από την προσεχή εβδομάδα θα επαναλειτουργήσουν πέρα από τις ανοιχτές και οι κλειστές αθλητικές εγκαταστάσεις για τους αθλητές/τριες άνω των 13 ετών όλων των αθλητικών σωματείων για ατομικές προπονήσεις, οι περισσότεροι αθλητικοί σύλλογοι του Δήμου μας, εκφράζουν την πρόθεσή τους να επιστρέψουν στους αγωνιστικούς χώρους για προπονήσεις.

Μετά από σχετική επικοινωνίας μας θετική είναι η πρόθεση τις επιστροφής σε προπονητικούς ρυθμούς αθλητικών σωματείων που χρησιμοποιούν το κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης, όπως ο Σύλλογος Δρομέων, ο ΣΕΦΑ Αρκαδικός, ο Πάνας Κανδήλας, η ΓΕΑ Άμιλλα, αλλά και ο ΑΣΠΕΤ Τρίπολης.Επίσης την επιστροφή στις προπονήσεις μας εξέφρασαν και οι άνθρωποι τόσο του ΚΟΑ Τρίπολης όσο και του Ομίλου Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης της ΑΕΚ Τρίπολης, αναμένονται ανακοινώσεις από τις αντίστοιχες Ομοσπονδίες και το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Τρίπολης.

Η αγωνιστική σεζόν μπορεί να διεκόπη οριστικά, ωστόσο οι τοπικοί σύλλογοι επιθυμούν να επιστρέψουν στις προπονήσεις προκειμένου οι αθλητές να επιστρέψουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς.