«Θρίλερ» με ύποπτο κρούσμα στο Νοσοκομείο Κορίνθου

Πέμπτη, 2 Απριλίου 2020 17:22

Σε θρίλερ εξελίχθηκε η αναζήτηση άνδρα Ρομά, ο οποίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Κορίνθου, ως ύποπτο για τον κορωνοϊό κρούσμα. Ο άνδρας, ο οποίος κατοικεί στον οκισμό Κυρά-Βρύση του Ζευγολατιού Κορινθίας, προσήλθε στο Νοσοκομείο Κορίνθου με βήχα και πυρετό. Δεδομένων των συμπτωμάτων του, νοσηλεύτηκε σε απομονωμένο θάλαμο και πάρθηκε δείγμα, το οποίο έχει σταλεί για έλεγχο, προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι θετικός στον κορωνοϊό.

Και εκεί κάπου ξεκινάει η περιπέτεια! Χθες, Τετάρτη 1 Απριλίου, αφού του πήραν δείγμα για την εξέταση του κορωνοϊού, ο 70χρονος άνδρας θεώρησε ότι η νοσηλεία του τελείωσε, ότι μπορούσε να επιστρέψει σπίτι του! Σηκώθηκε λοιπόν, μάζεψε τα πράγματά του και γύρισε σπίτι του!Μόλις έγινε αντιληπτή η απουσία του, στο Νοσοκομείο Κορίνθου σήμανε συναγερμός Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία αμέσως, η οποία έφτασε στον καταυλισμό και ευτυχώς τον βρήκε στο σπίτι του, χωρίς να έχει έρθει σε επαφή με κανέναν άλλον, πλην της συζύγου του, που αυτή τη φορά τον ακολούθησε στο Νοσοκομείο.

Ο 70χρονος παραμένει νοσηλευόμενος σε απομόνωση στο Νοσοκομείο Κορίνθου, έως ότου βγουν τα αποτελέσματα του τεστ που έκανε για τον κορωνοϊό, πράγμα που αναμένεται να γίνει την Παρασκευή. Δεδομένων των αποτελεσμάτων, θα αποφασιστεί από τους θεράποντες ιατρούς η περαιτέρω αγωγή και νοσηλεία του. 

Πηγή: anagnostis.org