«Θρίλερ» με το θάνατο ηλικιωμένου ζευγαριού στην Πάτρα

Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου 2018 11:13
Φωτο: tempo24.news

Η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια και τις συνθήκες, του θανάτου του ηλικιωμένου ζευγαριού, που εντοπίστηκε νεκρό στο διαμέρισμα του, το μεσημέρι της Δευτέρας στην Πάτρα. Πρόκειται για έναν 93χρονο και μία 73χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, η νεκροψία – νεκροτομή θα γίνει εντός της ημέρας. Διαδικασία που χαρακτηρίζεται δύσκολη καθώς κατά τις ίδιες πληροφορίες, δεν υπάρχουν συγγενείς που θα συνέβαλλαν στην παροχή συμπληρωματικών πληροφοριών.Από τη νεκροτομή, αναμένεται να δοθούν απαντήσεις σε βασικά ερωτήματα, εάν πρόκειται δηλαδή για ταυτόχρονο θάνατο των ηλικιωμένων και κάτω από ποιες συνθήκες συνέβη, αλλά και στην περίπτωση που “έφυγε” ο ένας, γιατί ο δεύτερος δεν μπόρεσε να καλέσει σε βοήθεια ή να ενημερώσει τις αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, δεν έχει αποκλειστεί από την Αστυνομία η εγκληματική ενέργεια, ωστόσο δεν προκύπτουν μέχρι στιγμής στοιχεία που να συνηγορούν προς αυτό το ενδεχόμενο.

Η έντονη δυσοσμία που αναδυόταν από το σπίτι των ηλικιωμένων, σε συνδυασμό με το γεγονός πως δεν είχαν δώσει σημείο ζωής για ημέρες, κινητοποίησε τους ενοίκους της πολυκατοικίας στη συμβολή των οδών Κύπρου και Ήρας.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. Μπαίνοντας στο διαμέρισμα αντίκρισαν τις δυο σορούς σε προχωρημένη σήψη. Στο χώρο βρέθηκε και η Προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών, Αγγελική Τσιόλα.

Μαρία Παπαγιαννακοπούλου

Πηγή: tempo24.news