Τη Δευτέρα η συνεδρίαση του Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης

Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου 2020 13:30

Τη Δευτέρα 9η Νοεμβρίου 2020 και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Τρίπολης, στο παλαιό Δημαρχείο Τρίπολης με τα ακόλουθα θέματα ημερήσιας διάταξης: 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣας καλούμε την 9η Νοεμβρίου 2020 ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00 να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημαρχείου Τρίπολης (Εθνικής Αντίστασης 43), στη συνεδρίαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Γνωμοδότηση σχετικά με την έκδοση απόφασης κανονιστικού χαρακτήρα για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για κατάλληλη σήμανση σε τμήμα της οδού Θεμιστοκλέους εμπρός από την IV Μεραρχία ΠΖ – ΔΙΚΕ και το Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, στην Κοινότητα Τρίπολης.
  1. Παραχώρηση κοινόχρηστου χώρου για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων σε κατάστημα «Επιχείρηση μαζικής εστίασης παρασκευής και διάθεσης πλήρους γεύματος (σνακ μπαρ – μεζεδοπωλείο – ουζερί)» ιδιοκτησίας της κας Λυμπεροπούλου Κωνσταντίνας του Χρήστου που βρίσκεται επί της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης 7 στην Τρίπολη.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ