Τη Δευτέρα στο Μέγαρο Μουσικής η βράβευση του Estella Mediterranean cuisine

Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2018 13:58

Την 5η Μαρτίου 2018, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, θα πραγματοποιηθεί η βράβευση του καταστήματος Estella Mediterranean cuisine, με το Gold Award of Quality & Taste, του πανελλαδικού θεσμού βραβείων Estiatoria.gr Premium Awards 2018.

H κατηγορία στην οποία το κατάστημα έλαβε μέρος στο διαγωνισμό, ειναι η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ και τα κατάφερε !!!Στον ίδιο χώρο, 8:30 – 9:30 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί το πρώτο παγκόσμιο συνέδριο ελληνικής γαστρονομίας 1st INTERNATIONAL HELLENIC GASTRONOMY CONFERENCE 2018 “Greek taste beyond borders”, το οποίο διοργανώνει η εταιρεία Estiatoria.gr Premium Awards, υπό την αιγίδα των υπουργείων τουρισμού και οικονομίας και του δήμου Αθηναίων. Θα υπάρχουν σημαντικές ομιλίες και expo-hall από pfremium brands, καθώς και απολαυστικά events ποτών και ελληνικών γεύσεων.

Τα Estiatoria.gr Premium Awards είναι ο μεγαλύτερος θεσμός βραβείων στην Ελλάδα με αντικειμενικά κριτήρια, όρους & κανονισμούς και είμαστε υπερήφανοι που θα μας βραβεύσουν σε έναν τόσο σημαντικό χώρο όπως αυτός του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.