Τι δήλωσε ο Υπ.Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης από την Τρίπολη (vid)

Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2017 23:20

Διήμερη επίσκεψη στην Αρκαδική Πρωτεύουσα πραγματοποίησε ο Υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, που έχει αρκαδικές ρίζες και ο ίδιος, αφού έλκει την καταγωγή του από την Καρύταινα, ενώ έχει, όπως ο ίδιος είπε, πολλούς φίλους στην περιοχή.

Ο κ.Σκουρλέτης βρέθηκε στην Τρίπολη για να παραστεί στις επετειακές εκδηλώσεις για την Άλωση της Τριπολιτσάς και το Σάββατο το απόγευμα είχε συνάντηση στο Δημαρχείο της Τρίπολης με τους Δημάρχους της Αρκαδίας. Η συνάντηση ήταν κλειστή για τους δημοσιογράφους.Κατά την έξοδό του από το Δημαρχείο της Τρίπολης ο κ.Σκουρλέτης προχώρησε σε κάποιες δηλώσεις στις οποίες μεταξύ άλλων ανέφερε πως η Κυβέρνηση θεωρώντας πως η συνεργασία είναι ο καλύτερος δρόμος για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα έχει καθιερώσει τέτοιες συναντήσεις και την απευθείας επικοινωνία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Σημείωσε πως εκείνο που θέλουν είναι οι Αυτοδιοικητικές Εκλογές να αποδεσμευτούν από τις Ευρωεκλογές με Νόμο ενώ, απαντώντας σε ερώτηση για τη διαχείριση των απορριμμάτων στην Πελοπόννησο, τόνισε πως “θέλουμε να γίνουν τροποποιήσεις στη ΣΔΙΤ προς όφελος των πολιτών”.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του κ.Σκουρλέτη στο βίντεο.