Τι ειπώθηκε για κλειστό προπονητήριο, Τένις και Σκοπευτήριο (+vd)

Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020 19:41
ΦΩΤΟ: ΦΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ.

Ενδιαφέρθηκα πράγματα ακούστηκαν τις προηγούμενες ημέρες δια στόματος του Προέδρου του ΝΠΔΔ Δήμου Τρίπολης κ. Ηλία Κούρου σχετικά με την προοπτική δημιουργίας ενός κλειστού προπονητήριου και ενός τέταρτου γηπέδου Τένις στις εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Τρίπολης. Παράλληλα αναφέρθηκε στις προσπάθειες του ΝΠΔΔ Δήμου Τρίπολης, για βελτιωτικές παρεμβάσεις στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σκοπευτηρίου του Δήμου Τρίπολης.

Συγκεκριμένο ο κ. Κούρος χαρακτήρισε επιβεβλημένη τη δημιουργία ενός κλειστού προπονητήριου στο ΔΑΚ Τρίπολης, δίπλα από το γήπεδο ρίψεων και πίσω από την εξέδρα του σταδίου. Μια επιθυμία για δρομολόγηση των διαδικασιών όχι μόνο του ίδιου, αλλά επιπλέον τόσο του Δημάρχου Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμης, όσο επίσης και του Αντιδημάρχου αρμόδιου για θέματα αθλητισμού κ. Δημήτρη Μακαρούνη. Ένα έργο που θα μπορούσε να δώσει «ανάσα» στην προετοιμασία και προπονήσεις των αθλητών/τριών ειδικά τους Χειμερινούς μήνες.Ο κ. Κούρος μίλησε για την προοπτική δημιουργίας ενός τέταρτου γηπέδου Τένις στο ΔΑΚ Τρίπολης. Μια παρέμβαση που κρίνεται απαραίτητα προκειμένου να μπορούν να φιλοξενηθούν σημαντικές διοργανώσεις. Παράλληλα εκφράστηκε η πρόθεση της αναζήτησης λύσεων που θα επιτρέπουν σε φίλους του Τένις οι γονείς να μπορούν να κάθονται και να παρακολουθούν τις προπονήσεις ή τους αγώνες υπό καλύτερες συνθήκες.

Τέλος ο κ. Κούρος μίλησε και για το Δημοτικό Σκοπευτήριο Τρίπολης στο οποίο το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει κάποιες ενδιαφέρουσες παρεμβάσεις, με σκοπό όπως τονίστηκε χαρακτηριστικά «να γίνει μια καινούργια αρχή», ενώ ενημέρωσε ότι επισκευάστηκε η αίθουσα σκοποβολής, καθώς όπως ειπώθηκε ο χώρος είχε εγκαταλειφθεί τα προηγούμενα χρόνια. Τονίστηκε επίσης ότι προχωράει το θέμα της υλοποίησης της περίφραξης του σκοπευτηρίου, με την σύνταξη της μελέτης και την προώθηση των διαδικασιών.