Τι ισχύει με το ΔΑΚ Τρίπολης μετά την ένταξη της Αρκαδίας στο Γ’ Επίπεδο: Πολύ Αυξημένου Κινδύνου

Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2021 12:36

Από το πρωί της περασμένης Πέμπτης (25/02) τόσο ο Νομός Αρκαδίας γενικότερα, όσο και ο Δήμος Τρίπολης ειδικότερα μετά από απόφαση της ΓΓΠΠ έχει μπει στο Γ’ Επίπεδο Επιτήρησης και συγκεκριμένα στο Επίπεδο Πολύ Αυξημένου Κινδύνου και σίγουρα μέχρι και τις 7 Μαρτίου.

Επειδή αρκετοί είναι οι πολίτες που μπορεί να αναρωτιούνται τι έχει αλλάξει σχετικά με τη λειτουργία των εγκαταστάσεων του ΔΑΚ Τρίπολης, η ΔΡΤ επικοινώνησε με τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου του Δήμου Τρίπολης κ. Ηλία Κούρο, για να ενημερωθεί για το τι έχει αλλάξει, μετά τα αυξημένα μέτρα.Η σημαντικότερη αλλαγή που ισχύει από την περασμένη Πέμπτη είναι το ωράριο λειτουργίας, καθώς οι εγκαταστάσεις κλείνουν μετά τις 18:00 λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Κατά δεύτερον σύμφωνα με τον κ. Κούρο απαγορεύεται εντός των εγκαταστάσεων του ΔΑΚ Τρίπολης οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα με μπάλα.

Από εκεί και πέρα ουσιαστικά δεν αλλάζει τίποτα απ’ ότι ίσχυε και το προηγούμενο διάστημα σε ότι αφορά τις αθλητικές δραστηριότητες των συλλόγων σε ανοιχτές αθλητικές εγκαταστάσεις, καθώς ισχύουν ακριβώς τα ίδια.

Σε ότι αφορά τους αθλούμενους ισχύει ο περιορισμός των 80 ατόμων εντός του σταδίου όπως ίσχυε και τα προηγούμενο διάστημα.

Τέλος επειδή κάποια ρώτησαν για το τι ισχύει με το κλειστό κολυμβητήριο, σημειώνεται ότι οι εγκαταστάσεις είναι εκτός λειτουργίας όχι λόγω των περιορισμών λόγω της πανδημίας, αλλά γιατί τις προηγούμενες ημέρες ο Δήμος διάθεσε πλέον τις εγκαταστάσεις στον ανάδοχο εργολάβο, που τις επόμενες ημέρες εγκαθίσταται για την έναρξη των εργασιών της Ενεργειακής Αναβάθμισης των Εγκαταστάσεων.