Την εκλεκτή της καρδιάς του παντρεύτηκε ο συνάδελφος Φώτης Αλεξόπουλος! (ph, vid)

Κυριακή, 29 Ιουλίου 2018 13:20

Την πόρτα της εκκλησίας πέρασε ο καλός συνάδελφος, αθλητικογράφος Φώτης Αλεξόπουλος, ο οποίος ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου, με την εκλεκτή της καρδιάς του, Γωγώ Κοτταρίδη, χθες, Σάββατο 28 Ιουλίου.

Το μυστήριο του γάμου ετελέστη στον Ιερό Ναό της Παναγίτσας στο χωριό Κάνδαλος Τεγέας στις 7 το βράδυ, παρουσία πολλών φίλων και συγγενών του ζευγαριού, αλλά και συναδέλφων του Φώτη Αλεξόπουλου από τον χώρο των ΜΜΕ.Την νύφη, η οποία κατά τα ειωθότα καθυστέρησε λίγο να έρθει στην εκκλησία παρατείνοντας την αγωνία του γαμπρού, συνόδευσαν στην εκκλησία οι γονείς και τα αδέλφια της.

Μετά το μυστήριο, ακολούθησε γλέντι με παραδοσιακή μουσική και τραγούδια, στην  «Πεινακοθήκη», όπου πραγματικά μας κατέπληξε όλους ο Φώτης, αφού απέδειξε πως εκτός από δυνατή πένα στα αθλητικά, είναι και δεινός χορευτής τσάμικου, κάνοντας εκπληκτικές φιγούρες κι αποσπώντας δίκαια το παρατεταμένο χειροκρότημα των καλεσμένων.

Η Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης, διοίκηση και εργαζόμενοι, ευχόμαστε στους νεόνυμφους, Φώτη και Γωγώ, βίον ανθόσπαρτον, να ζήσουν ευτυχισμένοι και καλούς απογόνους!

Παντρεύτηκε ο συνάδελφος Φώτης Αλεξόπουλος