Την ήττα γνώρισε στην Κόρινθο η ΑΕΚ Τρίπολης

Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2019 23:52
ΦΩΤΟ: ALEX*F SPORTS IMAGES.

Για την 4η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής η ομάδα της ΑΕΚ Τρίπολης φιλοξενήθηκε από την Κόρινθο 2006, σ’ ένα δύσκολο ματς στο οποίο οι «γηπεδούχοι» επιβεβαίωσαν την ανωτερότητά τους. Ένα ματς στο οποίο η Κόρινθος αποδείχθηκε πιο επικίνδυνη με αρκετές καλές στιγμές και δύο τέρματα με τα οποία και κέρδισε τους «Αρκάδες» με 2-0.

Οι «γηπεδούχοι» μπαίνοντας δυνατά είχαν δοκάρι στο 6’ με τον Παλιάτσο, αλλά και καλές στιγμές όπως στο 8’ με τον ίδιο παίκτη. Τελικά στο 23’ με κεφαλιά του Ράπτη διαμορφώθηκε το 1-0. Η ΑΕΚ Τρίπολης προσπάθησε να αντιδράσει όπως στο 28’ με σουτ του Αρδάμη, αλλά δεν άλλαξε κάτι. Οι «γηπεδούχοι» πιο επικίνδυνοι έφτασαν στο 2-0 στις καθυστερήσεις του α’ μέρους. Στην επανάληψη δεν άλλαξε κάτι με τους «γηπεδούχους» να δημιουργούν ακόμη δύο καλές στιγμές στο 78’ με τον Ράπτη και στο 86’ με τον Παλιάτσο.ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παναγιώτης Παναγάκης (Λακωνίας).

ΒΟΗΘΟΙ: Παναγιώτης Σόβολος (Λακωνίας), Ηλίας Μπεκιάρης (Λακωνίας).

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Χαράλαμπος Καλογερόπουλος (Αθηνών).

ΤΕΡΜΑΤΑ: 22’ Παλιάτσος, 45’+1’ Ράπτης.

Α.Σ. ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006 (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Μάνος, Κωστόπουλος, Φίλης, Ντερτιλής, Δημητρίου, Σπέτσι (90’ Κουινέλης), Αγγελόπουλος (57’ λ.τρ. Γκουριώτης), Τσιριγώτης, Παλιάτσος, Ράπτης, Γεωργίου (82’ Παπανικολάου).

ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Δημήτρης Μεϊδάνης): Γεωργακόπουλος, Πετρόπουλος (27’ Τσαλγιτζόπουλος Αθ.) Κατής, Καψής, Καϊάφας, Κακιώνης (83’ Μπίσιας), Τκεσελασβίλι, (75’ Κολιόπουλος) Αρδαμης, Ανδριανός, Κατσικαδάς, Τσαλγιτζόπουλος Γρ.(58’ λ.τρ. Γκανάρας).