Την λύση και την εκκαθάριση της ΚΕΔΗΤ προτείνει η διοίκηση – Η τελική απόφαση στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης

Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020 20:48

Την λύση και την εκκαθάριση της ΚΕΔΗΤ αποφάσισε ομόφωνα το διοικητικό της συμβούλιο μετά από την συνεδρίαση που έγινε σήμερα – Την τελική απόφαση για την ΚΕΔΗΤ θα την λάβει το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης…

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΤ, Παναγιώτης Χλέπας, σε τηλεφωνική μας επικοινωνία μας ανέφερε μεταξύ άλλων: “Αποφασίσαμε σαν Δ.Σ, πως δεν πάει άλλο. Ομόφωνα αποφασίσαμε την λύση (κλείσιμο) και την εκκαθάριση της κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Τρίπολης. Η τελική απόφαση όμως – και για το μέλλον των δομών και των εργαζόμενων – θα ληφθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο”.Επομένως η συζήτηση για την ΚΕΔΗΤ, τις δομές της και τους εργαζόμενούς της, θα ανοίξει στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης (πιθανότατα εντός Οκτωβρίου). Πρόθεση, όπως μας ανέφερε και ο κ. Χλέπας είναι, να μεταφερθούν οι δομές και οι εργαζόμενοι, είτε στον Δήμο είτε στο ΝΠΔΔ.

Η συζήτηση αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς υπάρχει αγωνία τόσο στις τάξεις των εργαζομένων της ΚΕΔΗΤ, όσο και στους γονείς που στέλνουν τα παιδιά τους σε δομές της κοινωφελούς επιχείρησης.