Την παράσταση «Ποιος σκότωσε τον William» ανέβασε η Θεατρική Ομάδα Τρίπολης (+ph, vd)

Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2020 23:44
ΦΩΤΟ: ALEX*F IMAGES.

Η θεατρική κωμωδία «Ποιος σκότωσε τον William» της Λίλιαν Δημητρακοπούλου, «ανέβηκε» στο Θέατρο Άλσους Αγίου Γεωργίου το βράδυ της Δευτέρας 03/08/2020, από τη Θεατρική Ομάδα Τρίπολης, προσφέροντας πολλές στιγμές γέλιου στο κοινό που έδωσε παρουσία. Πρόκειται για μια παράσταση η οποία επιλέχθηκε να ανέβει από τους συντελεστές της Θ.Ο.Τρίπολης και πάλι μετά την Άνοιξη του 2010, στα πλαίσια των φετινών Πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Τρίπολης.

Σε μια δύσκολη περίοδο λόγω της πανδημίας του Κορωνοϊου που επηρέασε όχι μόνο το φετινό Πολιτιστικό Καλοκαίρι του Δήμου Τρίπολης, αλλά και τις δραστηριότητες της Θεατρικής Ομάδας Τρίπολης οι οποίες περιορίστηκαν σε μεγάλο βαθμό από τις αρχές της Άνοιξης και μετά.Το βράδυ της Δευτέρας ωστόσο το κοινό που βρέθηκε στο Θέατρο του Άλσους Αγίου Γεωργίου, απόλαυσε μια πετυχημένη παράσταση της Θεατρικής Ομάδας, τηρώντας τα μέτρα προστασίας όπως η διατήρηση αποστάσεων αλλά και η χρήση μάσκας.

Αξίζει να υπογραμμιστεί ότι η παράσταση θα ανέβει στο Θέατρο Άλσους Αγίου Γεωργίου και πάλι τόσο την Τρίτη, 04/08, όσο και την Τετάρτη 05/08. Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε στο κατάστημα «Celebrities» (Μητροπολίτου Δανιήλ 3).

Τιμή εισιτήριου 10 ευρώ, μειωμένο – φοιτητικό – παιδικό – ΑμεΑ 5 ευρώ. Προπώληση εισιτηρίων στο κατάστημα Celebrities στην οδό Μητροπολίτου Δανιήλ 3. Κρατήσεις θέσεων στο 6976023517 (κα. Χατζηπαρασίδου). Τέλος λόγω της μειωμένης χωρητικότητας του θεάτρου αλλά και λόγω των υπολοίπων μέτρων για την πρόληψη του κορωνοϊού, παρακαλείται το κοινό να προμηθευτεί έγκαιρα εισιτήρια.