Την πίτα για το 2020 έκοψε το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης (vid)

Πέμπτη, 9 Ιανουαρίου 2020 20:28

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το δημοτικό συμβούλιο Τρίπολης, κατά την πρώτη συνεδρίαση για το 2020.

Η Πρόεδρος του Δ.Σ. Γεωργία Παναγοπούλου τόνισε στο μήνυμά της: «Να αφήσουμε πίσω τον εγωκεντρισμό μας, να χαμογελάσουμε, να δείξουμε κατανόηση στη γνώμη των άλλων. Να δείξουμε σύμπνοια και να συμβάλλουμε θετικά στην πορεία του δήμου. Να αναδείξουμε τις κύριες αρετές μας, το φιλότιμο και τη λογική μας. Ο καθένας από τη μεριά του να κάνει το κάτι παραπάνω που μπορούμε. Είμαι αισιόδοξη στο δημοτικό συμβούλιο Τρίπολης θα επικρατήσει η συνεργασία και ο πολιτικός πολιτισμός.»Ο Δήμαρχος Τρίπολης, Κώστας Τζιούμης ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους και εξέφρασε την ελπίδα το 2020 «να είναι μια καλύτερη χρονιά για τον καθένα μας ξεχωριστά, το Δήμο και τη χώρα μας. Για το δημοτικό συμβούλιο, είμαι σίγουρος ότι θα λειτουργήσει ομαλά, παραγωγικά, διότι στόχος όλων είναι να παράξουμε έργο ποιοτικό για τους συμπολίτες και την πόλη μας».

Ο Γιάννης Σμυρνιώτης ευχήθηκε με τη σειρά του και είπε ότι ένας καινούργιος χρόνος ξεκινά και ελπίζω αυτός ο χρόνος είναι λίγο καλύτερος από τον προηγούμενο τα προβλήματα είναι λιγότερα και όλοι μαζί να πορευτούμε σε ένα δρόμο για να πάει πιο μπροστά στον Δήμο Τρίπολης. Ελπίζω αυτή τη συνεργασία να την έχουμε προς όφελος των δημοτών του Δήμου.

Ο Σωτήρης Παπαδημητρίου ευχήθηκε και εκ μέρους του κ. Παυλή που παρακολουθούσε τη συνεδρίαση από τη live συνεδρίαση.

Ο Νίκος Τσιαμούλος ευχήθηκε και είπε ότι μπορεί μέσα σε αυτή την αίθουσα να συμβιώνουμε θεσμικά, αλλά το 2020 θέλω να συμβιώσουμε παραγωγικά προς το συμφέρον των δημοτών και της πόλης.

Ο Κώστας Κατσαφάνας ευχήθηκε αυτή η χρονιά να μας βρει πολύ πιο δραστήριους και αποδοτικούς και η τοπική αυτοδιοίκηση να αντισταθεί σε προκλήσεις που διαφαίνονται και στην περιοχή μας και να μετρηθούμε στο τέλος του χρόνου.

Ο Βαγγέλης Γούργαρης ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά, προπάντων αγωνιστική.