Την πίτα τους έκοψαν οι Βορειοηπειρώτες της Τρίπολης! (vid)

Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2017 12:42
φωτο αρχείου

Εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του οργάνωσε ο Σύλλογος Βορειοηπειρωτών Δήμου Τρίπολης, το βράδυ του Σαββάτου.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Τόκος τόνισε ότι ο Σύλλογος συμπληρώνει 15 χρόνια λειτουργίας, βάζοντας στην άκρη προσωπικές φιλοδοξίες και μικροδιαφορές, δημιουργήθηκε μία ομάδα ανθρώπων που τους ενώνει η Βόρεια Ήπειρος και στο σύλλογο χωράνε όλοι, χωρίς διακρίσεις, ενώ στη συνέχεια έκανε αναφορά στην ερώτηση που έχει καταθέσει στη Βουλή για τα προβλήματα των Βορειοηπειρωτών ο βουλευτής Αρκαδίας της ΝΔ, Κώστας Βλάσης.Ένα άλλο σημείο που τόνισε ήταν η σημαντική συμβολή της Μητρόπολης στη στήριξη των αδυνάμων και η ανάγκη να συνδράμουν η Περιφέρεια και ο Δήμος για υποδομές στη Βόρειο Ήπειρο.

Εκ μέρους της Μητρόπολης, ο π. Ιωάννης Σουρλίγγας είπε ότι η Βόρεια Ήπειρος είχε την ατυχία να χωριστεί από την Ελλάδα, διότι κάποιες μεγάλες δυνάμεις προξένησαν αυτό το κακό και πρόσθεσε ότι δεν χρειάζεται διχόνοια.

Ο πρώην Δήμαρχος, Γιάννης Σμυρνιώτης πήρε το λόγο και είπε ότι «ευελπιστώ να έχουμε πάντα μία καλή συνεργασία, διότι είσαστε ένα αναπόσπαστο κομμάτι της τοπικής κοινωνίας».

Να σημειωθεί ότι παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι Αντιδήμαρχοι Ηλίας Τότσης και Δημήτρης Βόσνος ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημήτρης Κοσκινάς, ο σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, Παναγιώτης Σκορπίδας και το μέλος της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, Δημήτρης Μπερτζελέτος.