Την Τρίπολη επισκέφθηκε ο Νίκος Παπανδρέου (+ph, vd)

Πέμπτη, 16 Μάιος 2019 18:33

Μετά την Κρήτη και την Καλαμάτα σειρά στην περιοδεία για τον Υποψήφιο Ευρωβουλευτή του Κινήματος Αλλαγής κ. Νίκο Παπανδρέου αποτέλεσε η Αρκαδία και η Τρίπολη σήμερα Πέμπτη. Ο κ. Παπανδρέου βρέθηκε το μεσημέρι στην Αρκαδική πρωτεύουσα και για αρχή επισκέφθηκε τη Βιομηχανική Περιοχή της Τρίπολης όπου επισκέφθηκε επιχειρήσεις και βιοτεχνίες μιλώντας από κοντά με τους ντόπιους επιχειρηματίες.

Στη συνέχεια ο κ. Παπανδρέου μετέβη συνοδευόμενος από στελέχη του Κινήματος Αλλαγής ΝΕ Αρκαδίας στο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας «ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ» όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με την Πρόεδρου του Κέντρου κα Κατερίνα Καρνιαδάκη σε «χαλαρό» κλίμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι μεταξύ άλλων στην συνάντηση αυτή παρουσία έδωσαν ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Γιάννης Μπουντρούκας, αλλά και ο τέως Δήμαρχος Τρίπολης κ. Αλέξανδρος Κοτσιάνης. Στη συνέχεια η κα Καρνιαδάκη ξενάγησε τον κ. Παπανδρέου στους χώρους του κέντρου όπου του έδειξε την υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό των εγκαταστάσεων και τα εξειδικευμένα τμήματα που απαρτίζονται από ικανό επιστημονικό προσωπικό.

Αργότερα ο κ. Νίκος Παπανδρέου μετέβη στο εκλογικό κέντρο της παράταξης «Πελοποννησιακή Συμμαχία» του κ. Μπουντρούκα και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και να κουβεντιάσει με υποψηφίους αλλά και υποστηρικτές της παράταξης για σημαντικά ζητήματα που αφορά την ευρύτερη περιοχή της Αρκαδίας και της Πελοποννήσου. Από την πλευρά του κ. Παπανδρέου άκουσε με προσοχή όσα αναφέρθηκαν. Στη συνέχεια σε καφέ της πόλης ο κ. Παπανδρέου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες για διάφορα θέματα.