Το 10ο δημοτικό Τρίπολης τίμησε την ημέρα της μητέρας

Τετάρτη, 14 Μαΐου 2014 10:23

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 10ου Δημοτικού Σχολείου συνεχίζοντας τις φετινές δράσεις του πραγματοποίησε την Κυριακή 11/5/2014 στο προαύλιο χώρο του 10ου Δημοτικού σχολείου  εκδήλωση για τη γιορτή της Μητέρας.Τιμώντας τη μητέρα ενισχύοντας την εικόνα της στα μάτια των παιδιών ,τιμώντας τη  αγάπη της  που είναι ανιδιοτελής και μοναδική, δίχως όρια και  χαρακτηρίζεται από θυσίες, υπομονή , επιμονή και προσφορά.

Τιμώντας τον ρόλος της στην Κοινωνία μας που είναι  Ιερός ,γιατί  φέρνει στον κόσμο τη Ζωή  και μεταδίδει στο παιδί  τις αξίες που διαμορφώνουν το χαρακτήρα και την προσωπικότητα του.

Οι παρευρισκόμενοι γονείς, παιδιά και δάσκαλοι είχαν τη ευκαιρία να απολαύσουν ένα ανοιξιάτικο απόγευμα γεμάτο με τραγούδια από τον Κων/νο & Βάνα Αγγελοπούλου , απαγγελίες ποιημάτων από μητέρες και παιδιά του σχολείου .

Στην Εκδήλωση παρευρέθηκε και τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Τρίπολης  κ. Καλτεζιώτης Πέτρος.

Το ΔΣ του Συλλόγου ευχαρίστησε τόσο τον Δήμαρχο Τρίπολης κ. Γιάννη Σμυρνιώτη όσο και τον κ.Πέτρο Καλτεζιώτη για το ουσιαστικό ενδιαφέρον του Δήμου Τρίπολης για τις ανάγκες του σχολείου το οποίο και  απέδειξαν έμπρακτα με τις υποδομές που δημιούργησαν για την ασφάλεια των παιδιών.

Στο δεύτερο μισό της εκδήλωσης με τη σημαντική βοήθεια και καθοδήγηση του Τοπικού Τμήματος του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού τα παιδιά για να ευχαριστήσουν τις μητέρες τους δημιούργησαν με τα χέρια τους δώρα και τους τα πρόσφεραν με αγάπη.