Το εορταστικό ωράριο του Ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2020 10:56

Σε πλήρη εφαρμογή είναι το εορταστικό ωράριο του Ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης για την περίοδο, των εορτών, που ακολουθεί.

Δείτε αναλυτικά ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ τις ημέρες και τις ώρες που ο όμιλος θα παραμείνει κλειστός κατα τις εορτές των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Φώτων.Τα παιδιά και οι ενήλικες όλων των τμημάτων μπορούν  να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα του ομίλου, όπως αυτό έχει ήδη διαμορφωθεί ύστερα από τις ανακοινώσεις της Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για την πανδημία. Για τυχόν αλλαγές θα ενημερώνεστε σχετικά απο το site του ομίλου ( www.tennisaek.gr) .

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι νέες εγγραφές στο σύλογό μας θα εξακολουθήσουν καθ όλη την διάρκεια των εορτών, μιας και το  ενδιαφέρον από πολλούς συμπολίτες μας για άθληση, ψυχαγωγία και ένταξη στα νέα μας τμήματα, συνεχίζεται με αμειωτο ρυθμό.

Για αυτό το λόγο  ενημερώνουμε όλους τους ενδιαφερόμενους ότι τα μαθήματα του ομίλου μας για παλιούς και νέους αθλητές (ΠΑΙΔΙΑ & ΕΝΗΛΙΚΕΣ) γίνονται σε καθημερινή βάση ΠΡΩΙ (10:00 – 13:00) και ΑΠΟΓΕΥΜΑ (14:00 – 21:00) τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Καλές γιορτές σε όλους με προσοχή και ασφάλεια ….