Το Γιώργο Κάρλο ανακοίνωσε στη «Νέα Τρίπολη» ο Γ. Σμυρνιώτης

Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019 15:31

Ο Γιώργος Ν. Κάρλος θα είναι και πάλι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα Βαλτετσίου, στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Μαΐου του 2019.

Ο Γιώργος γεννήθηκε στις Καλτεζές όπου και τέλειωσε το Δημοτικό.Στη συνέχεια φοίτησε στο 2ο Γυμνάσιο και Λύκειο Τρίπολης.

Εργάστηκε για 30 χρόνια στο Λιγνιτικό Κέντρο της ΔΕΗ Μεγαλόπολης.

Είναι παντρεμένος με την Νίκη Μελιγκώνη από τη Δάφνη Βαλτετσίου και έχουν δυο γιός το Νίκο, Οικονομολόγο και το Σταμάτη, Ηλεκτρολόγο Μηχανικό και Μηχανικό Η/Υ.

Διετέλεσε 4 χρόνια Κοινοτικός Σύμβουλος στην Κοινότητα Καλτεζών και 8 χρόνια Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Βαλτετσίου εκ των οποίων 2 χρόνια Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου και 1 χρόνο Αντιδήμαρχος.

Την περίοδο 2011-14 διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος και άμισθος Αντιδήμαρχος του Δήμου Τρίπολης.

Την δεκαετία του 1970 ασχολήθηκε με τον Κλασσικό Αθλητισμό με προπονητές τον Τάσο Σμυρνιώτη και το Σωτήρη Μέλεγο με κορυφαία διάκριση την 3η θέση στα 800 μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του 1974, στο Καυτατζόγλειο Στάδιο Θεσσαλονίκης.

Από το 2001 έως και σήμερα είναι Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλτεζών.

Γιώργο, σε ευχαριστούμε για την απόφασή σου να συμβάλεις και πάλι με τη συμμετοχή σου στο ψηφοδέλτιό μας στην προσπάθειά μας να πάμε το Δήμο Τρίπολης ΞΑΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!