Το ΚΑΑ «ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ» στο Πολυθεματικό Συνέδριο Αργολίδας

Παρασκευή, 28 Σεπτέμβριος 2018 18:10

Στο Πολυθεματικό Συνέδριο Αργολίδας συμμετέχει φέτος το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ με στόχο να ενημερώσει επίσημα το κοινό αφενός για τις – υψηλής ποιότητας – υπηρεσίες αποκατάστασης και ευεξίας που προσφέρει και αφετέρου για να ενισχύσει περαιτέρω την προσπάθεια ανάπτυξης του τουρισμού υγείας στην Πελοπόννησο.

Εξειδικευμένα στελέχη του Κέντρου θα βρίσκονται στο περίπτερο του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ, από την Παρασκευή 28 έως την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018 στις εγκαταστάσεις του Πολυχώρου και Πολιτισμού “ΦΟΥΓΑΡΟ” στο Ναύπλιο, ενημερώνοντας τους επισκέπτες για τα νέα προγράμματα αποκατάστασης, αποθεραπείας και ευεξίας του Κέντρου της Τρίπολης.

Το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018 με πρωτοβουλία του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ θα αναπτυχθεί διάλογος για το θέμα της ανάπτυξης του ιατρικού τουρισμού στην Πελοπόννησο σε ειδικό Στρογγυλό Τραπέζι που θα δημιουργηθεί στο πλαίσιο των εργασιών του Πολυθεματικού Συνεδρίου Αργολίδας.

Ομιλητές θα είναι στελέχη του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ που θα μιλήσουν τόσο για τις προοπτικές ανάπτυξης του τουρισμού υγείας στην Περιφέρεια όσο και για τα πρωτοποριακά προγράμματα που έχει ετοιμάσει το Κέντρο Αποκατάστασης της Τρίπολης (π.χ. προγράμματα Νευροανάδρασης κ.α.) και τα οποία αποτελούν ήδη σημαντικό κίνητρο για την αύξηση του τουριστικού ρεύματος σε όλη την Πελοπόννησο.

Η Διεύθυνση του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ καλεί όλο τον κόσμο να συμμετάσχει αρχικά στο Πολυθεματικό Συνέδριο Αργολίδας και να επισκεφτεί το περίπτερο του Κέντρου μας στο “ΦΟΥΓΑΡΟ” προκειμένου να ενημερωθεί από κοντά για τα πακέτα των προγραμμάτων μας που καλύπτουν όλο το φάσμα της αποκατάστασης, της αποθεραπείας αλλά και της ευεξίας.