Το κέντρο ξένων γλωσσών “Μπουρτσουκλή” παρουσίασε τα νέα του εκπαιδευτικά προγράμματα στη ΔΡΤ (ήχος)

Κυριακή, 11 Αυγούστου 2019 16:31

Η κα.Παναγιώτα Μπουρτσουκλή Παναγιώτα, ιδιοκτήτρια του κέντρου ξένων γλωσσών “Bourtsoukli” και η κα.Νίκη Κουταλιανού, διευθύντρια σπουδών του φροντιστηρίου, φιλοξενήθηκαν στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης, όπου και μίλησαν για τα “όπλα” που πρέπει να έχουν οι νέοι στην φαρέτρα τους, προκειμένου να βγουν στην αγορά εργασίας.

Μεταξύ άλλων μας μίλησαν για το CELTA ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης καθηγητών αγγλικής γλώσσας, που δίνει την δυνατότητα στους εκπαιδευόμενους να διδάξουν στο εξωτερικό.Αναλυτικά στοιχεία από τα όσα συζητήθηκαν στον αέρα της εκπομπής τόσο για το Celta, όσο και για τις άλλες υπηρεσίες που παρέχει το κέντρο ξένων γλωσσών:

  • Η πιστοποίηση του celta του πανεπιστημίου Cambridge είναι ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης καθηγητών της αγγλικής γλώσσας που δίνει τη δυνατότητα στους εκπαιδευόμενους να διδάξουν στο εξωτερικό.Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης διδάσκεται στους εκπαιδευόμενους τόσο η μεθοδολογία όσο και πρακτικές τεχνικές της διδασκαλίας ενώ παράλληλα δίνεται η ευκαιρία στους συμμετέχοντες για πρακτική εφαρμογή των όσων διδάσκονται σε πραγματικά τμήματα μαθητών.
  • Στο ΚΞΓ Μπουρτσουκλή υπάρχουν μοναδικά εκπαιδευτικά προγράμματα για όλες τις ηλικίες:

Pre-junior τμήματα για παιδιά 4-6 σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.Τα παιδιά μαθαίνουν παίζοντας!

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα JUMP , για ηλικίες 6-9 χρησιμοποιείται στα δημόσια σχολεία της Βρετανίας και διδάσκει στα παιδιά ανάγνωση και γραφή σε μόλις ένα μήνα.
Εκπαιδευτικά προγράμματα VR , απόδραση από την τάξη με χρήση εξοπλισμού εικονικής πραγματικότητας!

QLP test εύρεσης μαθησιακού τύπου, το μοναδικό πιστοποιημένο τεστ στην Ελλάδα που βοηθά στη βέλτιστη αφομοίωση της ξένης γλώσσας.

QLS i-learn platform, η πλατφόρμα δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές μέσα από την παιχνιδοποίηση να βελτιώσουν τις δεξιότητες τους στη ξένη γλώσσα.
Τμήματα ενηλίκων, για όσους επιθυμούν απόκτηση πιστοποίησης από ΑΣΕΠ μέσα σε έξι μήνες!

Debate festival, τα παιδιά συμμετέχουν σε debates με σχολεία από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Anti-bullying campaign, από το ίδρυμα της πριγκίπισσας Νταιάνα! Εκπρόσωπος του ιδρύματος εκπαιδεύει τα παιδιά για το anti-bullying, τα παιδιά συμμετέχουν σε δράσεις και πιστοποιούνται ως πρεσβευτές.

Εξεταστικό κέντρο του Cambridge, το ΚΞΓ Μπουρτσουκλή αποτελεί το μοναδικό εξεταστικό κέντρο Cambridge στην Αρκαδία. Οι εξετάσεις διεξάγονται με χρήση Η/Υ.
Speaking classes, επιπλέον εξάσκηση προφορικών για απόκτηση μεγαλύτερης ευχέρειας στη ξένη γλώσσα.

Ακούστε την συνέντευξη: