Το Μάιο στο Ναύπλιο επιστρέφει το Mediterranean Yacht Show 2022

Δευτέρα, 7 Φεβρουαρίου 2022 23:12
Πηγή φωτο: www.yachtcharterfleet.com

Το Mediterranean Yacht Show μετά από δύο χρόνια επιστρέφει, με έναν στόλο σκαφών διαθέσιμων για ναυλώσεις στην Ελλάδα, στο λιμάνι του Ναυπλίου τον Μάιο (30 Απριλίου – 4 Μαΐου 2022).

Μετά από δύο χρόνια ακυρώσεων, η πόλη του Ναυπλίου θα φιλοξενήσει εκατοντάδες μεσίτες σκαφών αναψυχής και επαγγελματίες του κλάδου που επιθυμούν να αντιμετωπίσουν τον ελληνικό στόλο.Διοργανώνεται από την GYA (Ελληνική Ένωση Yachting), η έκθεση είναι η τέλεια ευκαιρία για τους μεσίτες να αντλήσουν πληροφορίες από πρώτο χέρι για τη σειρά των σκαφών που εδρεύουν στην Ανατολική Μεσόγειο, προκειμένου να ενημερώνουν και να συμβουλεύουν καλύτερα τους πελάτες τους.

Τι να περιμένετε από το Mediterranean Yacht Show 2022

Τα γιοτ που θα παρευρεθούν στο φετινό Mediterranean Yacht Show αναμένεται εύκολα να ξεπεράσουν τα 100 και αυτά θα κυμαίνονται από μηχανοκίνητα σκάφη, ιστιοπλοϊκά και πολυτελή γκουλέτες.

Αυτή η μεγάλη ποικιλία θα διασφαλίσει ότι οι παρευρισκόμενοι θα αξιοποιήσουν στο έπακρο την εμπειρία επίδειξης τους και θα πραγματοποιούνται καθημερινά περιηγήσεις με γιοτ για να δίνουν στους θεατές την πιο ολοκληρωμένη ματιά στα γιοτ που εμφανίζονται.

Επιπλέον, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν επίσης την ευκαιρία να συναντηθούν με καπετάνιους και πλήρωμα, παρέχοντάς τους χρήσιμες γνώσεις και ενισχύοντας περαιτέρω τη σχέση τους με τα σκάφη που διατίθενται προς ναύλωση στην Ελλάδα .

Εκθέτες και κοινωνικές εκδηλώσεις 

Παράλληλα με τη δράση on the-water, οι πεζόδρομοι θα είναι γεμάτοι με εκθέτες που θα στρέφουν τα φώτα της δημοσιότητας σε προϊόντα και υπηρεσίες που σχετίζονται με τη θάλασσα.

Θα υπάρχει επίσης μια σειρά εκδηλώσεων που έχουν σχεδιαστεί για να διευκολύνουν τη δικτύωση και οι συμμετέχοντες μπορούν να περιμένουν ζωντανές εκδηλώσεις το βράδυ και ενημερωτικές συνομιλίες κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Επίσης, επιστρέφει στο Mediterranean Yacht Show 2022 ο διαγωνισμός του Chef, ο οποίος θα βάλει τους σεφ γιοτ να ξεπεράσουν τους ρυθμούς τους καθώς αγωνίζονται να δημιουργήσουν αριστουργήματα μαγειρικής για μια επιτροπή κριτών.

 

 

 

 

Πηγή:www.yachtcharterfleet.com / ΚΑΤΙΑ ΝΤΑΜΠΟΡΣΚΙ