Το μήνυμα του Στάθη Κούλη για το αποτέλεσμα των εκλογών του Α’ γύρου

Τρίτη, 28 Μαΐου 2019 14:20

Σε μήνυμά του για το εκλογικό αποτέλεσμα του Α’ γύρου των δημοτικών εκλογών, ο υποψήφιος δήμαρχος Γορτυνίας με το συνδυασμό «Ενώνουμε τη Γορτυνία», αναφέρει:

«Αγαπητοί συμπατριώτες,Με την ψήφο σας, στις εκλογές της 26ης Μαΐου δώσατε ισχυρό μήνυμα και εντολή, για αλλαγή στη Γορτυνία και φυγή προς τα εμπρός!

Εντολή για αλλαγή στη Γορτυνία, και ψήφο αποδοκιμασίας και αποπομπής του απερχόμενου δημάρχου, ο οποίος επί 9 χρόνια ήταν πρωταγωνιστής της φαυλότητας, της μιζέριας, της απραξίας, της σπατάλης και των πελατειακών σχέσεων, ο βασικός υπεύθυνος για το τέλμα και την περαιτέρω ερημοποίηση.

Αγαπητοί συμπατριώτες,

η ψήφος σας έχει κυρίως θετικό μήνυμα. Είναι ψήφος εμπιστοσύνης και εντολής η Γορτυνία να φύγει μπροστά, ενωμένα και οικουμενικά.

Με το χέρι στην καρδιά, σας λέω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την τιμή και την εμπιστοσύνη που δείξατε σε εμένα και τους συνεργάτες μου. Το 48,5 % που μας δώσατε, δεν μας οδηγεί σε πανηγυρισμούς, αλλά, σε μεγαλύτερη δέσμευση και ευθύνη, ώστε να μην διαψεύσουμε στο ελάχιστο τις ελπίδες και τις προσδοκίες των συμπατριωτών μας.

Μπήκαμε στον εκλογικό αγώνα με κεντρικό σύνθημα Οικουμενική Γορτυνία! Θα το κάνουμε πράξη. Χωρίς διακρίσεις, χωρίς κολλητούς και πελάτες, θα ενώσουμε τη Γορτυνία, με σημαία την αξιοκρατία, τη διαφάνεια και με στόχους, την κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη, τη βελτίωση της ζωής μας.

Αφήνουμε πίσω το χθες, την απραξία και τη μιζέρια που μας προσβάλει.

Την Κυριακή 2 Ιουνίου 2019, σας καλώ να κάνουμε τη φωνή μας ακόμη πιο δυνατή, σας καλώ με δύναμη, πάθος και αγάπη για τον τόπο μας να δώσουμε ζωή στη Γορτυνία της καρδιάς μας!

Απευθύνομαι στους συναδέλφους και των άλλων παρατάξεων που αντιτάχθηκαν στο καθεστώς Γιαννόπουλου, τους συγχαίρω και τους καλώ να ενώσουμε δυνάμεις με μοναδικό κίνητρο το συμφέρον του τόπου μας.

Η ψήφος σας είναι η δύναμή μας για να σηκώσουμε τη Γορτυνία ψηλά!

Σας ευχαριστώ

Ο υποψήφιος δήμαρχος Γορτυνίας
Στάθης Κούλης»