Το MOREAS WIΝTER TRIAL Regularity Rally περνά από Καστρί και Άγιο Πέτρο

Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 16:07

Ο Αrgolis Classic Car Club/AC3, Regularity Master και ο Δήμος Σπάρτης συνδιοργανώνουν το MOREAS WIΝTER TRIAL, Regularity Rally στις 15 & 16 Ιανουαρίου 2022. Ένα νέο αγώνα στο χώρο του ιστορικού αυτοκινήτου που φιλοδοξεί να καθιερωθεί και να περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα των πληρωμάτων τα οποία αρέσκονται σε κάτι διαφορετικό.

Το MOREAS WIΝTER TRIAL, Regularity Rally 15 & 16/01/2022 είναι ο πρώτος αγώνας του προκηρυχθέντος Regularity Master Trophy 2022. Οι γραφικές διαδρομές σε Πάρνωνα και Ταΰγετο υπό χειμερινές συνθήκες θα προσδώσουν μεγάλο ενδιαφέρον στον ανταγωνισμό των πληρωμάτων.Έχουν δηλώσει συμμετοχή 50 πληρώματα στα οποία συμπεριλαμβάνονται όλοι οι πρωταγωνιστές του Regularity, έμπειροι με διεθνείς συμμετοχές αλλά και πρωτοεμφανιζόμενα πληρώματα. Οι συμμετέχοντες θα καλύψουν σε 2 ημέρες συνολικά περίπου 420 χιλιόμετρα.

H εκκίνηση θα δοθεί το Σάββατο 15/01 στις 12:00 από την Νέα Κίο Αργολίδας. Πιο συγκεκριμένα η διαδρομή του  MOREAS WINTER TRIAL το Σάββατο περνά από Αχλαδόκαμπο – Παρθένι – Ρίζες – Καστρί – Άγιο Πέτρο – δεξιά προς Καρυές και συνεχίζει προς τον Δήμο Σπάρτης Βαρβίτσα, Βαμβακού, Βρέσθενα, Σελλασία.

Για τους λάτρεις των Rally του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας υπολογίζεται ότι περίπου στις  13:30 το πρώτο από τα  50 αυτοκίνητα θα διέρχεται από το Καστρί και θα συνεχίσει προς Άγιο Πέτρο (δεξιά προς Καρυές).

Ευχόμαστε σε όλους τους συμμετέχοντες καλή διασκέδαση και καλό τερματισμό!