Το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Σπάρτης, το Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού και η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Γιορτή Ελιάς και Λαδιού», σας προσκαλούν την Κυριακή 25 Ιουνίου 2017 στις 7.30 μ.μ. σε μια γαστρονομική βραδιά, με τίτλο: «Λακωνικές γεύσεις με άρωμα ελιάς και ελαιολάδου».
Θα μιλήσουν οι:
Μαρία Καράμπελα, συγγραφέας, επιχειρηματίας: «Γαστρονομικός πολιτισμός και ελαιόλαδο»
Επιστημονική Ομάδα «Φοίνικας»: «Τα οφέλη του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου στην ανθρώπινη υγεία»
Επίδειξη υψηλής μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής με προϊόντα της Λακωνίας, από
τους «δικούς» μας :
Νίκο Θωμά, σεφ – συνιδιοκτήτη του εστιατορίου Simul και
Χρήστο Βέργαδο, pastry chef
Η βραδιά θα κλείσει με γευσιγνωσία Λακωνικών προϊόντων. Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων της 14ης Γιορτής Ελιάς και Λαδιού που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιουνίου, 1 και 2 Ιουλίου 2017 στη Σελλασία της Δ.Ε. Οινούντος του Δήμου Σπάρτης.