Το πρωί θα αποφασιστεί η λειτουργία ή μη των σχολείων – Σε επιφυλακή ο Δήμος Τρίπολης για το νέο κύμα κακοκαιρίας

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021 19:13

Σε επιφυλακή βρίσκεται ο Δήμος Τρίπολης και τα στελέχη της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, για το νέο κύμα κακοκαιρίας που αναμένεται να εκδηλωθεί στην περιοχή μας, απόψε μετά τα μεσάνυχτα. 

Σύμφωνα με το μετεωρολογικό δελτίο προβλέπεται τις πρωινές ώρες  και την Δευτέρα μέχρι το μεσημέρι ισχυρή χιονόπτωση στην  κεντρική Πελοπόννησο.Σε επικοινωνία που είχαμε με το Δήμαρχο Τρίπολης Κώστα Τζιούμη μας ενημέρωσε ότι ήδη τα στελέχη της πολιτικής προστασίας βρίσκονται σε ετοιμότητα, για να αντιμετωπίσουν τον παγετό και τον επικείμενο χιονιά.  

Αναφορικά με τη λειτουργία των σχολείων στο Δήμο της Τρίπολης, ο κ. Δήμαρχος μας εξήγησε ότι είναι σε επικοινωνία με τον Προϊστάμενο της Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, παρακολουθούν την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων και το πρωί στις 7:30 ανάλογα με την κατάσταση που θα επικρατεί στην περιοχή μας, θα  αποφασιστεί αν θα λειτουργήσουν ή μη τα σχολεία στο Δήμο Τρίπολης.

Η Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης από τις 7:00 το πρωί θα σας ενημερώνει λεπτό προς λεπτό, για την κατάσταση που θα επικρατεί στην Τρίπολη, την Αρκαδία κι όλη την Πελοπόννησο, τόσο από την εκπομπή “Καλημέρα από τα FM” με τον Αργύρη Καρδάρα και το Μηνά Αρτόπουλο, όσο και από την ιστοσελίδα μας www.drt915.gr  

Συντονιστείτε στους 91,5 fm stereo ή διαδικτυακά http://www.e-radio.gr/Dimotiki-Radiofonia-Tripolis-915-Tripoli-i544/live και από την ιστοσελίδα μας  www.drt915.gr