Τον καθιερωμένο αγιασμό του πραγματοποίησε ο Παναρκαδικός (+ph)

Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020 15:47
ΦΩΤΟ: ΦΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ.

Το μεσημέρι της Τετάρτης 23/09 στο Δημοτικό γήπεδο Παναρκαδικού τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός του της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, παρουσία των ποδοσφαιριστών και του προπονητικού τιμ της ομάδας αλλά και μελών της διοίκησης του «τριφυλλιού».

Στην τέλεση του αγιασμού βρέθηκαν επίσης και ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Χρήστος Λαμπρόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης κ. Γιώργος Λαγός και ο πρώην Δήμαρχος Τρίπολης κ. Γιάννης Σμυρνιώτης που είχαν την ευκαιρία να απευθύνουν έναν σύντομο χαιρετισμό στους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Στους παίκτες και το προπονητικό τιμ της ομάδας μίλησε και ο Πρόεδρος του Παναρκαδικού κ. Ιωάννης Δαύρος και ο Γενικός Αρχηγός του Παναρκαδικού κ. Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την τέλεση του αγιασμού η ομάδα είχε προγραμματισμένη προπόνηση με την παρουσία φυσικά όλων των ποδοσφαιριστών, συνεχίζοντας με αμείωτη ένταση η προετοιμασία.

 

Παρουσία Μπλάνκο σε αγιασμό και προπόνηση…

Η είδηση πάντως σε ότι αφορά την σημερινή τέλεση του αγιασμού ήταν ότι παρουσία κανονικά έδωσε και ο Ισμαέλ Μπλάνκο, ο οποίος έχει ουσιαστική συμφωνία με το σύλλογο και πλέον λόγω κάποιων γραφειοκρατικών απομένει η τυπική συμφωνία.

Ο Μπλάνκο μάλιστα στη συνέχεια συμμετείχε και στην προπόνηση της ομάδας φορώντας την πράσινη εμφάνιση του συλλόγου.

BINTEO: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΑΡΟΥΝΗΣ.