ΤΟΠ | 24 δωρεάν ζωντανά διαδικτυακά sessions για επαγγελματίες του τουρισμού και της εστίασης από το HoReCa Empowered

Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2022 12:58

Με Δελτίο Τύπου ο Πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου, Κων. Μαρινάκος, ενημερώνει:

Το HoReCa Empowered, το No1 πρόγραμμα δωρεάν εκπαιδεύσεων για επιχειρηματίες και επαγγελματίες του κλάδου εστίασης και τουρισμού, επιστρέφει στις 8 Μαρτίου με τον μεγαλύτερο κύκλο σεμιναρίων που έχει πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα!Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν περισσότερες από 100 ανοιχτές θέσεις στην Coca-Cola Τρία Έψιλον και τους συνεργάτες του προγράμματος, καθώς και 10 υποτροφίες Bartending  από τις Bar Solutions & Bar Academy, 1 Υποτροφία Εκπαίδευσης στο F&B Management από τον Όμιλο LEMONDE, 20 συμμετοχές στα coffee training workshops από τους coffee experts της Coca-Cola 3E, 30 συμβουλευτικές καριέρας και 16 mentoring sessions. Για πρώτη φορά το πρόγραμμα απευθύνεται και σε ιδιοκτήτες καταστημάτων, δίνοντας τους την ευκαιρία να αναβαθμίσουν την επιχείρησή τους και να εκπαιδεύσουν δωρεάν το προσωπικό τους.

24 ζωντανά διαδικτυακά sessions σε καίριες θεματικές όπως:  βασικές τεχνικές barista, Mixology, Customer Service, Digital Marketing και Social Media, F&B Management και Cost Control, HoReCa trends 2022 κ.α. καθώς και 30 ομιλητές και μέντορες, θα ενισχύσουν τους επιχειρηματίες και τους επαγγελματίες του κλάδου με νέες δεξιότητες. Για όλα τα σεμινάρια δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης.

Ο νέος κύκλος των live digital Sessions του Empowered, υλοποιείται με στρατηγικούς συνεργάτες το kariera.gr και την Social Innov και οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει στη σελίδα του προγράμματος empoweredgr.com στο tab live-sessions.

Για να κάνετε δωρεάν εγγραφή ακολουθήστε το link : https://bit.ly/3hir8bG