Τοποθέτηση isobox για τον εμβολιασμό των πολιτών του Δήμου Τρίπολης στο Κέντρο Υγείας (videos)

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2020 12:06

To Κέντρο Υγείας Τρίπολης παρέλαβε από την Περιφέρεια προκατασκευασμένο οικίσκο προκειμένου στο χώρο να πραγματοποιείται ο εμβολιασμός των πολιτών του Δήμου Τρίπολης για τον covid-19.

Ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας, Γεώργιος Κούβελας, που πέρασε δύσκολες στιγμές με τον κορονοϊό, έχει επιστρέψει υγιής στα καθήκοντά του και χαρούμενος, πλέον, είδε τις προσωπικές του ενέργειες να αποδίδουν καρπούς και η απόκτηση του isobox να γίνεται πραγματικότητα. Μάλιστα, ανέφερε πως το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου θα ξεκινήσουν στην πόλη μας οι εμβολιασμοί, ενώ το προσωπικό έχει περάσει από την απαραίτητη εκπαίδευση.Επίσης, στην παραλαβή-παράδοση ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης, Χρήστος Λαμπρόπουλος που δήλωσε πως η περιφέρεια απάντησε άμεσα στο αίτημα του κυρίου Κούβελα και κάλεσε τον κόσμο, χαρακτηριστικά όπως είπε, να τρέξει να εμβολιαστεί  για να ξεφύγουμε το συντομότερο από αυτήν τη δοκιμασία.


Τέλος, ο Διευθυντής Δημόσιας Υγείας, Σωτήρης Καμαρινόπουλος, έκανε μία γρήγορη αναφορά στις κινήσεις της Περιφέρειας σχετικά με την βοήθεια που παρέχει σε Κέντρα Υγείας και Νοσοκομεία, ενώ μίλησε και για τα εννέα εμβολιαστικά κέντρα που θα υπάρχουν στην Αρκαδία.