Τοποθετήθηκε SEATRAC στο Παράλιο Άστρος

Σάββατο, 4 Ιουλίου 2020 20:29

Σε πλήρη λειτουργία βρίσκεται, το αυτόνομο σύστημα εισόδου – εξόδου ΑμεΑ SEATRAC, το οποίο τοποθετήθηκε στο Παράλιο Άστρος, προκειμένου να δώσει σε άτομα με κινητική αναπηρία ή περιορισμένη κινητικότητα τη δυνατότητα να απολαύσουν μια απλή δραστηριότητα, όπως το κολύμπι, χωρίς καμία άλλη βοήθεια.

Το SEATRAC βρίσκεται στην παραλία Καλλιστώ, μαζί με αποδυτήρια για ΑμεΑ και ντουζ. Το χειριστήριο μπορείτε να το βρείτε στην καφετέρια DEL MAR στο Παράλιο Άστρος και στο Σύλλογο ΑμεΑ Άστρους. Με την υποστήριξη του κατασκευαστή ΤΟΒΕΑ, ο καθένας, μέσα από μια απλή διαδικασία, μπορεί να αποκτήσει ΔΩΡΕΑΝ το δικό του χειριστήριο, ώστε να έχει την ελευθερία να χρησιμοποιεί το SEATRAC του Παραλίου Άστρους όποια ώρα και στιγμή θέλει καθώς θα είναι στη θέση του, προς διάθεση του κοινού, όσο το επιτρέπει ο καιρός.Το SEATRAC αναβαθμίζει την εικόνα της περιοχής μας. Για να αποκτήσετε το χειριστήριο SEATRAC εντελώς ΔΩΡΕΑΝ (χρεώνεστε μόνο τα έξοδα αποστολής), θα πρέπει να ακολουθήστε τα εξής βήματα:

Εγγράφεστε εντελώς δωρεάν στην υπηρεσία SEATRAC preview, είτε στο σύνδεσμο https://tobea.gr/el/seatrac-preview, είτε καλώντας στο τηλέφωνο 2610876000.

✅ Επιλέγετε την παραλία «Παράλιο Άστρος» για να ενημερώνεστε με SMS στο κινητό ή με e-mail για ημερομηνία εγκατάστασης, πότε τέθηκε εκτός λειτουργίας ή επανήλθε σε λειτουργία και το πότε πρόκειται να απεγκατασταθεί.

✅ Στέλνετε email στο info@tobea.gr με ονοματεπώνυμο, οδό, αριθμό, ταχυδρομικό κώδικα και τηλέφωνο επικοινωνίας για την αποστολή του χειριστηρίου.

Το δικαίωμα πρόσβασης στη θάλασσα για άτομα με αναπηρίες ή κινητικά προβλήματα είναι αδιαπραγμάτευτο.

Δελτίο Τύπου