Τρ. Σωτηρόπουλος: “Κλείνει” ένας σημαντικός κύκλος της ζωής μου στην Προεδρία του Δημοτικού Ραδιοφώνου”

Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2019 11:26

Νέο διοικητικό συμβούλιο θα οριστεί το βράδυ της Τρίτης (24/9/2019) στη Δημοτική Επιχείρηση Πληροφόρησης και Επικοινωνίας, με τον Τριαντάφυλλο Σωτηρόπουλο να παραδίδει τη σκυτάλη της Προεδρίας.

Ο κ. Σωτηρόπουλος ανάρτησε γραπτή δήλωση στην προσωπική του σελίδα …«ΤΡΙΠΟΛΗ 24/9/2019:Σήμερα “κλείνει” άλλος ένας σημαντικός κύκλος της ζωής μου, αφού ολοκληρώνεται η 2η θητεία μου ως Πρόεδρος στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης.

Ευχαριστώ θερμά όλους όσους στήριξαν την προσπάθεια που κάναμε τα τελευταία πέντε χρόνια και ανεβάσαμε ψηλότερα το Δημοτικό μας Ραδιόφωνο.

Ευχαριστώ όλες τις Δημοτικές Αρχές (Κοτσιάνη, Σμυρνιώτη, Παυλή) που μέχρι σήμερα με εμπιστεύτηκαν, δίνοντάς μου θέσεις ευθύνης στον 9,15. Ευχαριστώ θερμά και το σημερινό Δήμαρχο Τρίπολης, Κώστα Τζιούμη, που αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων του με ρώτησε αν θέλω να συνεχίσω.

Η απόφασή μου είναι ότι πρέπει να παραδώσω “σκυτάλη” στον επόμενο Πρόεδρο που θα οριστεί σήμερα από το Δημοτικό μας Συμβούλιο. Δηλώνω έτοιμος να προσφέρω τη βοήθειά μου στο Δημοτικό Ραδιοσταθμό από οποιαδήποτε άλλη θέση (εκτός του Προέδρου), στηρίζοντας τη νέα Διοίκηση του Σταθμού.

Είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι η εναλλαγή των προσώπων βοηθά σημαντικά στην εξέλιξη, αλλά και στην αποτελεσματικότητα των Οργανισμών.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους εργαζόμενους του Δημοτικού Ραδιοφώνου (δημοσιογράφους, τεχνικούς και διοικητικούς υπαλλήλους), διότι χωρίς αυτούς καμία Διοίκηση δεν θα είχε καταφέρει τίποτα.

Εύχομαι καλή συνέχεια και ανοδική πορεία στο Σταθμό της Πόλης, στο Σταθμό της …καρδιάς μας!

Να είστε όλοι καλά.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΠΕ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ»