Τριαντ. Σωτηρόπουλος: “Αν πρόκειται για εκφοβισμό, δεν θα περάσει!” (video)

Τετάρτη, 3 Απριλίου 2019 18:49

Για την  προσπάθεια αγνώστων να παραβιάσουν το κέντρο εκπομπής της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης, στα Άνω Δολιανά, προκαλώντας φθορές στον εξοπλισμό, μίλησε ο πρόεδρος του ραδιοφώνου κ.Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος.

Οι άγνωστοι επιχείρησαν με μεγάλες πέτρες να παραβιάσουν το χώρο και αφαίρεσαν μηχανήματα από τον εξωτερικό χώρο, καθώς και σιδερένιες μπάρες.«Κάποιοι θεώρησαν σκόπιμο να κάνουν ζημιές, δεν ξέρω με ποιο σκοπό. Κάναμε από την πρώτη στιγμή, ότι έπρεπε να κάνουμε . Ενημερώθηκε η αστυνομία και η σήμανση θα επισκεφθεί τον χώρο για να πάρει αποτυπώματα», δήλωσε  ο κ.Σωτηρόπουλος, ενώ συμπλήρωσε:  «Μια εύλογη ερώτηση είναι το γιατί και με ποιο κίνητρο ανέβηκαν κάποιοι στο βουνό για να κάνουν αυτές τις δολιοφθορές. Αν είναι μια προσπάθεια διάρρηξης, θα ακολουθήσουμε όλες τις νόμιμες διαδικασίες. Αν είναι μια προσπάθεια εκφοβισμού των δημοσιογράφων, θέλω να ξέρουν αυτοί που τα έκαναν,  πως αυτό δεν θα περάσει. Αν πάλι κάποιοι ενοχλούνται από τα ρεπορτάζ και την άνοδο του Δημοτικού Ραδιοφώνου, θα πρέπει να συνηθίζουν να ζουν με αυτό».

Επιπλέον ο πρόεδρος του Δημοτικού Ραδιοφώνου ανέφερε, πως αναμένει τα ευρήματα της αστυνομίας, ενώ έκλεισε υπογραμμίζοντας, πως «αν και εφόσον κάποιοι επιχειρήσουν να ξανακάνουν ζημιά θα πρέπει, να ξέρουν πως πλέον θα έχουμε και κάμερες στο σημείο».